Δ. Γαλανόπουλς: Κάτι αλλάζει με την Νέα Δημοτική αρχή

Αφού έφτασε και ο μάχιμος πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης Δημήτρης Γαλανόπουλος, σύμφωνα με τον Σταύρο Βλαχόπουλο της Φωνής της Ξάνθης, ο οποίος παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων, να παραδεχτεί ότι μέσα σε 40 μέρες που ανέλαβε τα ηνία του δήμου η Νέα Δημοτική Αρχή, κάτι άλλαξε προς το καλύτερο, τότε σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στον νέο δήμαρχο όπου και μόνον με την παρουσία του, άλλαξε προς το καλύτερο την διάθεση των δημοτών και την καλή συνεννόηση με τους δημοτικούς υπαλλήλους, τότε σίγουρα κάτι καλό γίνεται στο δήμο.

Τέλος να ευχηθούμε και εμείς στους δημοτικούς υπαλλήλους της Ξάνθης, υπό την νέα διοίκηση να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να στηρίξουν τους καταπονημένους συνδημότες μας από την πολύ σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν.

Κακά τα ψέματα ο Δ. Γαλανόπουλος απέδειξε στην πολύχρονη παρουσία του στο τιμόνι του Συλλόγου των Δημοτικών υπαλλήλων ότι μέχρι σήμερα σαν συνδικαλιστής ήταν απέναντι στις διοικήσεις του δήμου οι οποίες αυθαιρετούσαν κατά κόρον και οι συναντήσεις με τους δημάρχους και τον Δημήτρη Γαλανόπουλο γινόταν μόνο για να συζητηθούν προβλήματα των εργαζομένων.

Ο Δ. Γαλανόπουλςο στήριξε τους εργαζόμενους στο παρελθών ακόμη και σε βάρος των προσωπικών του συμφερόντων.

Όλοι θυμούνται τον μάχιμο Γαλανόπουλο να μην αφήνει να πέφτει το παραμικρό στο δάπεδο.

Για όλους εμάς, ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή όχι προσωπικές σχέσης, που παρακολουθούμε την συνδικαλιστική του πορεία γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την μέχρι σήμερα πορεία του και κυρίως την συνδικαλιστική του δράση και δεν θα άκουγε κανείς εύκολα τον Δ. Γαλανόπουλο να λέει ότι κάτι καλό γίνεται με την οποιαδήποτε δημοτική αρχή βρισκόταν στα «πράγματα».
Μάλιστα αν διαβάσαμε καλά το ρεπορτάζ του Σταύρου Βλαχόπουλου, αναφέρεται ότι θα συναντιέται σε τακτά χρονικά διαστήματα με τον δήμαρχο για να συζητούνται τα προβλήματα των υπαλλήλων, όπου κατά την γνώμη μας είναι ίσως το θετικότερο βήμα για να στηρίξουν οι δημοτικοί υπάλληλοι με την σειρά τους, τους συνδημότες μας. Εύγε στον Δ. Γαλανόπουλο αλλά και τον νέο δήμαρχο Στράτο Κοντό
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ