Ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει νέα ήθη στον συνδικαλισμό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΞΑΝΘΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΕ ΘΕΣΜΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ – «ΕΡΓΟΔΟΤΡΙΑ»

Τον κύριο Τσιάνη προσωπικά δεν τον γνωρίζω.

Γνωρίζω όμως ότι είναι συνδικαλιστής, προέρχεται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και το κυριότερο είναι πρόεδρος των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, και με λίγα λόγια, προστατεύει τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων του και φυσιολογικά στέκεται απέναντι στην διοίκηση που αυτή την στιγμή στον Νομό της Ξάνθης εκπροσωπεί η αντιπεριφερειάρχης κυρία Μπρίκα που εκλέχθηκε με την παράταξη Τοψίδη.

Μέχρις εδώ όλα καλά και καλώς καμωμένα, όμως,  από το σημείο να είναι απέναντι από την κυρία Μπρίκα λόγω της συνδικαλιστικής του ιδιότητας,  μέχρι να την εκπροσωπεί σε θεσμικές της υποχρεώσεις, μάλλον όλο αυτό, παραπέμπει σε νέα ήθη και έθιμα στην διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας της Ξάνθης και τον συνδικαλισμό.  Σίγουρα μπορεί το πρωτόκολλο να μην το προβλέπει, αλλά το ηθικό μέρος της υπόθεσης μάλλον βάλλεται.

Με λίγα λόγια, ο κ. Τσιάνης Δημήτριος, πρόεδρος εργαζομένων της Π.Ε. Ξάνθης, την Τετάρτη, στην έναρξη του φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων της Ξάνθης, εκπροσώπησε την κ. Μπρίκα και έστειλε τους χαιρετισμούς της επειδή απουσίαζε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου.

Ακόμη πιο λιανά, ο κ. Τσιάνης, συνδικαλιστής, εκπροσώπησε την «εργοδότρια» κυρία Μπρίκα σε θεσμική της υποχρέωση, όντας συνδικαλιστής και προστάτης των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων της Π.Ε. Ξάνθης. Τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς από τις πολιτικές λογικές του ΣΥΡΙΖΑ;

Πόσο ηθικό είναι αυτό;

Ποιος όρισε εκπρόσωπο τον κ. Τσιάνη;

Το γραφείο; Είχε γνώση η κυρία Μπρίκα ότι θα την εκπροσωπούσε θεσμικά ένας συνδικαλιστής;

Σαφέστατα και δεν υπάρχει πρωτόκολλο, όμως, αυτή η πράξη, φέρνει νέα ήθη και έθιμα στον συνδικαλισμό.

Εκτός, αν με την λογική των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, διοίκηση και εργαζόμενοι, έχουν κοινά προβλήματα, οπότε ας πάει και το παλιάμπελο.

Α.Π.