Το δανειστήκαμε από το facebook και απλά αναλογιζόμαστε πώς σαν λαός καταπίνουμε αμάσητα ότι τα κανάλια «σερβίρουν» στην κοινή γνώμη. Δεν γνωρίζω αν αυτό που αναγράφεται το είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αλλά αυτά τα λόγια κρύβουν μία από τις πολλές πικρές αλήθειες που ο Ελληνικός λαός δεν θέλει να παραδεχτεί και σίγουρα σκοπός μας δεν είναι να απαριθμήσουμε, όλα όσα καταπίνουμε σαν λαός.
Ας μείνουμε σε αυτό που αναφέρει ο Χάρυ Κλίν. «Η σκόνη σας πείραξε, εννοεί προφανώς της Αφρικής, που τα μεγάλα κανάλια προκειμένου να κάνουν το χατίρι της κυβέρνησης και να μας περάσουν όσο πιο βαθιά στο μυαλό και στα μάτια ότι για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή και αυτό για να μην γελιόμαστε, πηγάζει από το γεγονός ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν τομέα την ασφάλεια μας από καιρικά φαινόμενα που σε άλλες εποχές, τους χειμερινούς μήνες ή τους καλοκαιρινούς, ήταν στην φυσιολογική ροή τους με μικρά η μεγάλα σκαμπανεβάσματα.

Άρα οι κύριοι των μεγάλων καναλιών μας ρίχνουν ακόμη μια φορά στάχτη στα μάτια και το αποδίδουν στην κλιματική αλλαγή λησμονώντας ότι την δεκαετία του 80 η σκόνη της Αφρικής είχε εγκατασταθεί στο Σύνταγμα για εβδομάδες.