ΝΤΡΟΠΗ στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

«…και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω» Θ. Ιακωβίδης ένας Έλληνας που πρέπει να ντρέπονται οι Έλληνες ψηφοφόροι.

Οι λέξεις που ξεστόμισε ο Θ. Ιακωβίδης πρέπει να κάνουν τους Έλληνες ψηφοφόρους να ντρέπονται γιατί με την ψήφο τους, επιτρέπουν στους πολιτικούς, να φτάνουν τους άριστους των Ελλήνων, να γονατίζουν νικημένοι από την πολιτική αναλγησία και να παραδίδονται.

Θα πρέπει να ντρέπονται οι Έλληνες ψηφοφόροι γιατί επιτρέπουν στους πολιτικούς να κουρελιάζουν την ψυχή των αρίστων Ελλήνων.

Θα πρέπει να ντρέπονται οι Έλληνες ψηφοφόροι γιατί με την ψήφο τους επιτρέπουν στην πολιτική ελίτ να ισοπεδώνει τους αρίστους που αγαπούν την Ελλάδα.

Που επιτρέπουν με την ψήφο τους, στους πολιτικούς, να ρίχνουν από το βάθρο των πρώτων τους αρίστους και να τους στέλνουν στην λήθη και τον εξευτελισμό.

Που επιτρέπουν με την ψήφο τους στους πολιτικούς να αφαιρούν πόρους από την ανάδειξη της Ελλάδας παγκόσμια, για να στηρίξουν αλλοδαπούς που μισούν την Ελλάδα.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι, θα πρέπει να ντρέπονται γιατί με την ψήφο τους επιτρέπουν στους πολιτικούς να καταστρέφουν τα ιδανικά και τα πιστεύω των Ελλήνων.

Θα πρέπει να ντρέπονται γιατί αναγκάζουν τους αρίστους Έλληνες να πεθαίνουν κάθε μέρα, στην προσπάθειά τους να κρατήσουν την σημαία της Ελλάδος ψηλά, σε κάθε γωνιά της γης.

Οι Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να ντρέπονται γιατί επιτρέπουν στους πολιτικούς, χωρίς ήθος και ηθική, να βγαίνουν με δηλώσεις τους, μετά το ξέσπασμα του Αρίστου Έλληνα Ιακωβίδη μόνο και μόνο  για προσωπική πολιτική εκμετάλλευση.

Πρέπει να ντρέπονται, γιατί με την ψήφο τους, επιτρέπουν στον Αυγενάκη και τον κάθε Αυγενάκη, να ζητάει να παραμείνει στο πεδίο της μάχης ο άριστος Θ. Ιακωβίδης, χωρίς να ζητά συγνώμη και να ρίχνει τις ευθύνες του στους αθλητικούς οργανισμούς και σε ανθρώπους που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Εθνική Ελλάδος και που τα αποτελέσματά τους φαίνονται με την συμμετοχή της Χώρας στους Ολυμπιακούς αγώνες και κάθε Ολυμπιακούς αγώνες και σε κάθε γωνιά της γης.

Αλήθεια κύριε Αυγενάκη οι Ομοσπονδίες κάνουν αυτά που εσείς ως υπουργοί αποφασίζεται αλλά, αν οι Ομοσπονδίες δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, δεν θα μπορούσαν άραγε αυτοί οι Έλληνες όπως ο Ιακωβίδης να στηριχθούν από τα μυστικά κονδύλια;

Τα κρατικά «μαύρα» γιατί τα έχετε; Μήπως για να στηρίζεται Εθνικούς Σκοπούς;

Δεν είναι Εθνικός Σκοπός η παρουσία της Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Δεν θα μπορούσαν άραγε με αυτόν τον τρόπο να στηριχθούν οι πρώτοι των πρώτων Ελλήνων; Ή μήπως ακριβώς επειδή είναι Εθνική Προσπάθεια φοβάστε μη χαρακτηριστείτε ρατσιστές;

Τέλος, οι Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να ντρέπονται που εμπιστεύονται την χώρα σε πολιτικά κατακάθια που ισοπεδώνουν τους άξιους.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μου είπαν απλοί ψηφοφόροι ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι γιατί το σύστημα είναι πολύ ισχυρό και θα «βγάλει» τον δικό του στην κυβέρνηση ανεξάρτητα από το ποιόν θα ψηφίσει ο λαός.

Αλήθεια, ψήφισαν ποτέ οι Έλληνες πολίτες, από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους κάτι διαφορετικό από το προσωπικό μικροσυμφέρων τους και δεν έγινε γνωστό;

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: Είναι τόσο ιδιοτελής ο Έλληνας ψηφοφόρος που στην Θράκη ειδικά, ενώ βλέπει ότι αυτούς που ψηφίζει συνεργάζονται με την Άγκυρα, τους ψηφίζει ενώ γνωρίζει ότι η Άγκυρα θα παίξει σε βάρος της Θράκης τα δικά της «παιγνίδια» για την μετατροπή της σε Κόσσοβο και όμως επειδή είναι «καλά παιδιά» οι υποψήφιοι, τους ψηφίζει και μετά απορεί γιατί ο Θ. Ιακωβίδης «παραδόθηκε».

Πόσο μακριά πιστεύει ο Θρακιώτης ψηφοφόρος είναι η Κοσοβοποίηση της Θράκης;

Πόσο μακριά από τον ίδιο, είναι η ψήφος του σε  πουλημένα πολιτικά όντα που θα ανταλλάξουν την θέση του δημάρχου, του περιφερειάρχη και του βουλευτή με την συνδιοίκηση και την Κοσοβοποίηση;

Πόσο μακριά είναι άραγε, οι δυνατοί άνδρες, όπως ο Ιακωβίδης να «σπάσουν» και να παραδοθούν σε ένα σύστημα που απλά κοιτάζει την δική του πολιτική επιβίωση, πατώντας επάνω σε κορμιά αγωνιστών;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ