Άδωνις Γεωργιάδης:
Αντιλαμβανόμαστε ότι στο Νοσοκομείο της Ξάνθης υπάρχει πρόβλημα αλλά … δικό σας πρόβλημα

Περίπου αυτά είπε ο Άδωνις Γεωργιάδηης σε τηλεοπτική εκπομπή σε μεγάλο κανάλι και ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι ο διαγωνισμός για την πρόσληψη προσωπικού στο νοσοκομείο δεν ευοδώθηκε, παραμένει πρόβλημα και όπως είναι φυσικό και όπως κάνουν όλα τα χοντρόπετσα πολιτικά όντα, πήγε και κοιμήθηκε ήσυχα και επειδή δεν έλυσε το πρόβλημα στο νοσοκομείο της Ξάνθης, το άφησε σαν πρόβλημα και η συνείδηση του, απλά κοιμήθηκε μαζί με τον ίδιο.

Και ποιος θα λύσει το πρόβλημα;

Με λίγα λόγια, όταν ο καθ ύλην υπουργός, σηκώνει τα χέρια ψηλά, λέγοντας ότι δεν μπορεί να δώσει εκ του νόμου κίνητρα για να προτιμήσουν οι γιατροί την τοποθέτηση τους στο νοσοκομείο της πόλης μας, είναι σαν να λέει, ότι εγώ έκανα τον καθήκον μου, κατά τα άλλα πάτε να πνιγεί τε ή μάλλον να πεθάνετε μέσα στο νοσοκο0μείο, και αυτός ο άνθρωπος, είναι ακόμη υπουργός υγείας.

Για να το κάνουμε πιο λιανό. Αυτός ο κύριος που είναι Υπουργός Υγείας, υπεύθυνος για την υγεία των πολιτών σου λέει να πάτε να πεθάνετε στα νοσοκομεία, εμένα τι με «κόφτει»; Εγώ προσπάθησα.
Να τον χαιρόμαστε όλοι μας.
Α … να τον χαίρονται επίσης και αυτοί που τον ψήφισαν. Ξαναψηφίστε τον.