Ο Δήμος Αβδήρων ενίσχυσε και εκσυγχρόνισε το στόλο του με ηλεκτροκίνητα οχήματα. Η προμήθεια αφορά 4 μεγάλα και 4 μικρά ηλεκτροκίνητα οχήματα και 13 σταθμούς φόρτισης, χρηματοδοτούμενα από το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

Το έχουμε ξαναγράψει, χωρίς να θέλουμε να παρουσιάσουμε σαν φωστήρα της πολιτικής τον δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη.

Η λογική του δημάρχου των Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη είναι απλή. Καταγράφει τις ανάγκες του δήμου του, τις αξιολογεί και περιμένει το πλήρωμα του χρόνου,  χωρίς νωρίτερα να το διατυμπανίζει, γιατί σκοπός του είναι να μη χρεώσει τους δημότες του, και μόλις “ξεμυτίσει” κάποιο πρόγραμμα, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση το “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”, κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και αποκτά ο δήμος του αυτό που χρειάζεται, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση τα 4 ηλεκτροκίνητα οχήματα που προστέθηκαν στον στόλο του εξασφαλίζοντας οικονομία.

Το Μυστικό σε όλη την ιστορία είναι να γνωρίζεις τις ανάγκες του δήμου σου. Να τις προτεραιοποιείς και να ετοιμάζεις τις απαραίτητες μελέτες, ενέργειες και γνωριμίες, για να φτάσεις στον αντικειμενικό σκοπό σου.

Το κυριότερο όλων όμως είναι, ο δήμαρχος να έχει την πολιτική βούληση για να στηρίξει τον τόπο του και ο Γ. Τσιτιρίδης απέδειξε ότι και θέλει και μπορεί.

Άλλωστε οι παλιοί λένε. “Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο” και όπως δείχνει το όλο θέμα ο Γ. Τσιτιρίδης και τρόπο διαθέτει αλλά και θέληση.