Προπομπός πρόωρων διπλών εθνικών γιορτών η παρουσία του Πρωθυπουργού στην Ξάνθη;

Δεν κατάφερα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων να παρακολουθήσω από κοντά την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Ξάνθη αλλά από τις εικόνες και την παρουσία προσώπων στον περίγυρο του κατέγραψα τους γνωστούς και μη εξαιρετέους συμπολίτες μας που έχουν κάνει την κολακεία επάγγελμά τους.

Δεν θα σταθώ σε αυτό αλλά στην μεγαλειώδη παρουσίαση, το στήσιμο και τους παρόντες στην εκδήλωση στο 7ο γυμνάσιο και το μεγάλο «νταβαντούρι» που στήθηκε θυμίζοντας προεκλογική φιέστα.

Η τελική εικόνα που καταγράφηκε είναι οι κλειστοί δρόμοι της Ξάνθης κατακαλόκαιρο, υποδοχή του κ. Πρωθυπουργού από τους γνωστούς αγνώστους επαγγελματίες «ξενιστές» της ΝΔ και φυσικά η μεγάλη φιέστα που ακολούθησε για την «σύνδεση» του φυσικού αερίου με την επισήμανση ότι σύνδεση είδαμε. Φυσικό αέριο στα σπίτια; Αυτό είναι άγνωστο.

Άλλωστε για φιέστες και πανηγύρια είμαστε πρώτοι. Όταν έρθει το φυσικό αέριο στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που στενάζουν από την πίεση της ΔΕΗ, τότε ας κάνουν χίλια πανηγύρια.

Το χτεσινό πανηγυράκι που είδαμε παραπέμπει ευθέως σε προεκλογική καμπάνια παρά σε μία τελετή η οποία θα στήριζε τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Με λίγα λόγια πάμε «καρφί» για πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο.

Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαία η δήλωση του κ. Σκέρτζου που λέει ότι η κυβέρνηση το Φθινόπωρο δεν προτίθεται να βάλλει σε lockdown την Χώρα.

Α.Π.