Βολές Μωραίτη κατά Μέτιο για τον κλειστό Άγιο Κωνσταντίνο

Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι ο Χ. Μέτιος έχει «γραμμένο» τον τουρισμό της Ξάνθης στα παλαιότερα των υποδημάτων του και αυτό φάνηκε από τις συμπεριφορές του ίδιου όσο και των στενών συνεργατών του.

Τρανή απόδειξη ότι ο Άγιος Κωνσταντίνος παραμένει κλειστός αν και άνοιξε η Νυμφαία και η Εξοχή καταδικάζοντας τους επαγγελματίες τουρισμού της Ξάνθης.

Για πολιτική φτώχια στον νομό Ξάνθης μιλά στην δήλωσή του στον Μαχητή ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Σ. Μωραΐτης ρίχνοντας ευθέως την ευθύνη στον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Ευφραιμίδη, στον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο και στον κυβερνητικό βουλευτή Σ. Τσιλιγγίρη.

Εννοείτε ότι οι Ξανθιώτες επαγγελματίες στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ποιος με πολιτικές αποφάσεις ή αδράνεια, κόβει το «ψωμάκι» από την οικογένειά τους.

«Αυτό που έγινε είναι, απαράδεκτο και σε βάρος του Νομού μας. Άνοιξαν όλα τα τελωνεία, εκτός από τον Άγιο Κωνσταντίνο που είναι η βασική τουριστική δίοδος με την έρχονται οι Βούλγαροι τουρίστες στις παραλίες μας! Ο Νομός Ξάνθης πληρώνει δυστυχώς για μια ακόμη φορά την ανικανότητα των πολιτικών της εκπροσώπων αλλά και της Περιφέρειας! Τι σας φταίνε οι επιχειρηματίες τουρισμού κύριοι Μέτιο και κύριε Τσώνη; Και δυστυχώς τα ίδια ερωτήματα κάνουμε τόσο στους βουλευτές του Νομού Ξάνθης, όσο και στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη. Κρίμα….Δεν έχουμε ούτε έναν άνθρωπο να κάνει κάτι για την περιοχή μας.! Ποτέ δεν υπήρχε τέτοια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΤΩΧΙΑ στο Νομό Ξάνθης! Τέτοια αδιαφορία;«