Στην υπηρεσία του Μ. Τσέπελη και ο Στέλιος Γουναρίδης

Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν γνωρίζω το παρασκήνιο της μεταγραφής του Σ. Γουναρίδη από την παράταξη του Χ. Δημαρχόπουλου σε αυτή του Μ. Τσέπελη.

Διαβάζοντας την δήλωση του Σ. Γουναρίδη ο μέσος ψηφοφόρος Ξανθιώτης αντιλαμβάνεται ότι ο εν λόγω σύμβουλος τον δουλεύει. Διαφορετικά θα πρέπει να μας πει καθαρά και σταράτα τι σημαίνει ότι παραμένω μεν ανεξάρτητος σύμβουλος αλλά θα στηρίξω τον Μ. Τσέπελη, ρίχνει και ένα: «για το καλό του τόπου», νομίζοντας προφανώς ότι οι Ξανθιώτες τρώνε χορτάρι.

Θα ήταν πιο τίμιο από την πλευρά του να προσχωρήσει στην παράταξη του Μ. Τσέπελη παρά να χρησιμοποιεί λέξεις από το πλούσιο ομολογουμένως λεξιλόγιο της Ελληνικής Γλώσσας, που παραπέμπουν αν μη τι άλλο στην πολιτική «διπλωματία».

Το κακό είναι ότι οι Ξανθιώτες μπούχτισαν να ακούνε λόγια του τύπου, είμαι μεν ανεξάρτητος αλλά θα υποστηρίζω το πόστο που θα μου αναθέσει ο δήμαρχος.

Αν εξ αρχής στηρίζεις με την ψήφο σου τον δήμαρχο γιατί δεν δηλώνεις ότι εγγράφεσαι από «μεταγραφή» στην ομάδα του να ξεμπερδεύουμε;

Δηλαδή με λίγα λόγια υπάρχει περίπτωση να του πεις όχι του Μ. Τσέπελη επειδή είσαι ανεξάρτητος;

Αν αυτό το κάνεις, θα είναι προς τιμήν σου, αλλά, μετά πώς θα νοιώσεις την «γλύκα» της εξουσίας αν ο Μ. Τσέπελης δεν σου κάνει τα «χατίρια»;

Φτάνει πια με τα παραμύθια μιλήστε ξεκάθαρα.

Αλήθεια δεν μας είπες ποιο ακριβώς έργο της δημοτικής αρχής θα στηρίξεις; Αυτό των απευθείας αναθέσεων; Γιατί μέχρι στιγμής μόνο αυτό είδαμε από την παρέα του Μ. Τσέπελη.

Λέει στην δήλωση του ο Σ. Γουναρίδης: Επισημαίνω ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος , επιθυμώντας να στηρίξω το έργο της δημοτικής αρχής, πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου , το συμφέρον των συνδημοτών μου και με μοναδικό κίνητρο την επιθυμία προσφοράς.

Α.Π.