Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τι μπορεί κανείς να σκεφτεί, μετά από αυτήν την εξέλιξη, σε σύγκριση βέβαια με το προηγούμενο θέμα που αναρτήσαμε όπου συγκρίναμε την συμπεριφορά πολιτών  και την παντελή απουσία της αστυνομίας, στην Βαρβάκειο και το Δροσερό. Μοιραία, οι συνειρμοί είναι αυτόματοι. Τελικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καμμία διαφορά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης του Τσίπρα, αναφορικά με την Ορθοδοξία;

Όσο ψύχραιμα και αν το δει κανείς, χωρίς να θέλουμε να υπονοήσουμε κάτι,  καταλήγει αβίαστα στο συμπέρασμα ότι και οι δύο Πρωθυπουργοί, βάλλουν κατά της Ορθοδοξίας.

Σύμφωνα με το “Βήμα Ορθοδοξίας” στη σύλληψη ενός ιερέα σε χωριό του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων προχώρησε σήμερα, Κυριακή, η Αστυνομία.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία ότι ο παπάς άνοιξε την εκκλησία και πρόσφερε τη Θεία Κοινωνία σε μερικούς πιστούς παραβιάζοντας το σχετικό περιοριστικό μέτρο για την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Η καταγγελία έγινε από πολίτη στην τηλεφωνική γραμμή εκτάκτου ανάγκης 112. Ο ιερέας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων.