Τις φωτογραφίες τις βρήκαμε στο διαδίκτυο και εικονίζουν πολίτες της Αθήνας να συνωστίζονται εγκληματικά,  στην Βαρβάκειο αγορά, αδιαφορώντας για την δημόσια υγεία και μοιραία συγκρίναμε την συμπεριφορά των Δροσεριτών με τους ανθρώπους στην Βαρβάκειο.

Δεν υπάρχει καμμία διαφορά στην “αγελοποίηση” και στο έγκλημα που διέπραξαν και οι μεν και οι δε, τουλάχιστον, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι στο Δροσερό οι άνθρωποι που αντέδρασαν τουλάχιστον ήταν στην “αλάνα” και σε εξωτερικό χώρο.

Κατά τα άλλα καμμία ενσυνείδητη διαφορά.

Η ειδοποιός διαφορά και στις δύο περιπτώσεις και για διαφορετικούς ίσως λόγους ήταν ότι η απουσία της αστυνομίας και ο “καμικάζι” αγάπη μου Χαρδαλιάς ήταν απόντες.

Στην μεν περίπτωση του Δροσερού, εκ του ασφαλούς, ο Ν. Χαρδαλιάς, ήρθε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα στην Ξάνθη, έκανε το σόου και εξαφανίστηκε, ενώ στην Βαρβάκειο δεν τόλμησε να εμφανισθεί γιατί θα τον κυνηγούσαν οι χασάπηδες με τα μαχαίρια και ο νοών νοήτω.

Δηλαδή στους ιθαγενής της Ξάνθης, όπου μπορούσε να μοιράσει καθρεφτάκι α για δώρα, ήρθε δύο φορές και στην  Βαρβάκειο αγορά, που είναι δύο βήματα, δεν μπόρεσε, ίσως γιατί η Αθηνάς δεν έχει ελικοδρόμιο.

Να πάμε στο δια ταύτα. Οι Έλληνες, αυτοί ήμασταν, αυτοί είμαστε και αυτοί θα παραμείνουμε. Αν δεν έχουμε τον φόβο του “βούρδουλα” (πρόστιμο) δουλειά δεν γίνεται.