Η γέφυρα Κομψάτου, η ανεπάρκεια του Συριζαικού πολιτικού συστήματος και οι διευκρινίσεις του Περιφερειάρχη.

Θα πρέπει να πούμε ότι η γέφυρα του Κομψάτου απλά ανέδειξε την ανεπάρκεια των κυβερνητικών στελεχών της Ροδόπης και ιδιαίτερα τώρα στην περίοδο των «ισχνών αγελάδων» όπου όπως δείχνουν τα πράγματα ενώ δεν βοήθησαν για να βρεθούν πόροι για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος σχετικά με την γέφυρα του κομψάτου ποταμού προσπαθούν να κερδίσουν κομματικά οφέλη κάτι που ο Χ. Μέτιος στην ανακοίνωση του στηλιτεύει και αναφέρει χαρακτιριστικά « όλοι  και ο καθένας από τον θεσμικό του ρόλο, πρέπει να συνδράμει για το κοινό καλό».

Καλό είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη και την Ροδόπη, αφού δεν είναι ικανά να προσφέρουν στον Θρακιώτικο λαό, να σιωπούν.

Η Περιφέρεια ΑΜΘ υπέρ της συνεργασίας με όλους στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου του καθενός

Η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι υπέρ της εποικοδομητικής συνεργασίας με όλους ανεξαιρέτως τους βουλευτές και τα πολιτικά κόμματα, πολλώ μάλλον με το κόμμα που βρίσκεται στην κυβέρνηση, και επιζητεί τη συνδρομή τους στην προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή μας.

Για το θέμα αυτό άλλωστε, δε χρειάστηκε μέχρι σήμερα να υπάρξει καμία ιδιαίτερη ανακοίνωση ή διευκρίνιση.

Παρακαλούμε όμως τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ στις ανακοινώσεις της να αποδίδει τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση έχοντας πάντα κατά νου το θεσμικό ρόλο και τις αρμοδιότητες του καθενός.

Το ζήτημα της πτώσης της γέφυρας Κομψάτου δεν προσφέρεται για κομματική εκμετάλλευση.