Η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ.

Σε μία έντιμη και γενναία πράξη προχώρησε η παράταξη «Νέα Ξάνθη» στηρίζοντας ξεκάθαρα την αναμενόμενη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Ξάνθη καταψηφίζοντας τον Μ. Τσέπελη και την παρέα του που λυμαίνεται τις συνειδήσεις των Ξανθιωτών εδώ και 4 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου.

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Ξάνθη Πασχάλης Λύρατζης, παρόλο που ήταν σε μία παράταξη που δεν ανήκε ποτέ ιδεολογικά, απέδειξε ότι με την συλλογή 750 σταυρών περίπου,  ότι έχει προσωπική δύναμη και  ανθρώπους που τον στηρίζουν σε όποια παράταξη και αν βρίσκεται.

Ο Πασχάλης Λύρατζης αναφέρει στην ανακοίνωση της παράταξης του.

Ξανθιώτισσες και Ξανθιώτες,

Η  ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ, ως συνεργαζόμενη και μαχόμενη παράταξη του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας στον έντιμο αγώνα μας απέναντι σε μια δημοτική αρχή ή παρέα αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε, που μοναδικό σκοπό είχε και έχει να ικανοποιήσει συγκεκριμένα πολιτικά και προσωπικά συμφέροντα.

Για 3,5 χρόνια προσπαθήσαμε μέσα από το δημοτικό συμβούλιο με προτάσεις και ανιδιοτέλεια να προσφέρουμε στον τόπο μας. Δυστυχώς όμως αντιμετωπίσαμε την απαξίωση και τον χλευασμό τόσο του Δημάρχου όσο και των συνεργατών του.

Κλείσαμε τα αυτιά μας στις προτεινόμενες θέσεις, δεν διαπραγματευτήκαμε τα πιστεύω μας και την αξιοπρέπεια μας και μείναμε πιστοί στις θέσεις μας μέχρι το τέλος. Είμαστε υπερήφανοι γιατί όχι μόνο σταθήκαμε όρθιοι, αλλά υπηρετήσαμε με τους τρεις δημοτικούς μας συμβούλους εντός και εκτός Δήμου, αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των δημοτών.

Το αποτέλεσμα των εκλογών στις 8 Οκτωβρίου μπορεί να μην ήταν το αναμενόμενο για μας, μας δικαίωσέ όμως στις συνειδήσεις των δημοτών για την σταθερότητα των θέσεων μας και την πίστη μας ότι «η πόλη μας πρέπει ν΄ αλλάξει, ο Δήμος πρέπει να γίνει δήμος όλων των Ξανθιωτών που απαιτούν ίση μεταχείριση»

Ήρθε όμως η κρίσιμη ώρα, να αναλάβουμε την ευθύνη της επόμενης ημέρας, βλέποντας πάντα μόνο Μπροστά!

Μιας ημέρας που θα πρέπει να φέρει την κανονικότητα στον Δήμο μας, να φέρει το χαμόγελο στους δημότες της και να δώσει ελπίδα για έναν δήμο αξιοκρατικό χωρίς κοινωνικούς, επαγγελματικούς, διαφάνεια  αλλά και θρησκευτικούς διαχωρισμούς.

Σας ζητούμε όλοι μαζί, όχι μόνο να ψηφίσουμε στις 15 Οκτώβρη αλλά να καταψηφίσουμε την παρέα των απευθείας αναθέσεων, την παρέα των διαχωρισμών των πολιτών, την παρέα των ψεύτικων υποσχέσεων και να ακολουθήσουμε το βήμα που ήδη χάραξαν δεκάδες Δήμοι στην Πατρίδα μας, με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα βάζοντας στην άκρη το εγώ και προτάσσοντας το εμείς να προχωρήσουμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ

Σας ζητούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε την ευκαιρία σε μία ΝΕΑ δημοτική αρχή να αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί να αλλάξει τον τόπο μας.

Δεσμευόμαστε για έναν μόνο πράγμα. Θα αγωνιστούμε για τις Αρχές μας, θα αγωνιστούμε για τους Ξανθιώτες που αγαπάνε την Πόλη τους και θέλουν να αισθάνονται υπερήφανοι γι’ αυτήν.

Η σημερινή κατάντια της πόλης μας, δεν μπορεί να συνεχιστεί..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

           Ο Επικεφαλής Λύρατζης Πασχάλης

 

             Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Παπά Σοφία –  Καφφετζής Κώστας