«Ο Τσίπρας έκλεψε την ψήφο των πολιτών»

Αύριο στις 11 το πρωί, το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και ο πρόεδρος του Γιάννης Μπούτος καλεί εκτός από τους Δημοσίους Υπαλλήλους όλους τους φορείς στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής όπου θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο εργαζόμενοι από όλη την Περιφέρεια προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο που συζητά η Κυβέρνηση ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για την 4η Φεβρουαρίου, ημέρα Πανελλαδικής Απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Επιλέχθηκε όπως ανέφερε η Κυριακή γιατί είναι ημέρα που τα καταστήματα είναι κλειστά και θα μπορέσουν να συμμετέχουν και οι επαγγελματίες.
Μιλώντας για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι καλούνται να βάλλουν την θηλιά στην κοινωνία, ανέφερε ότι αυτοί οι άνθρωποι που θα ρίξουν στον Καιάδα τους πολίτες, δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή τους.
Μιλώντας για τα ψέματα που χρησιμοποίησε η Κυβέρνηση προκειμένου να αναρριχηθεί στην εξουσία όπως ο 13ος μισθός, τα 781 ευρώ, μειώσεις στα φορολογικά και το σκίσιμο όλων των μνημονίων, αντί για αυτό, μας οδήγησαν σε τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο. «Ο κ. Τσίπρας έκλεψε την ψήφο των πολιτών».

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ο κ. Μπούτος μίλησε με τα μελανότερα χρώματα για την πορεία της προστασίας της υγείας των Ξανθιωτών αφού ήδη στο ακτινολογικό ακυρώνονται σημαντικές για την υγεία των συμπολιτών μας εξετάσεις λόγω έλλειψης προσωπικού.
Ποιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι ακυρώνονται σε μηνιαία βάση 70 ραντεβού για μαστογραφία και ενώ το ακτινοδιαγνωστικό είναι εξοπλισμένο με πανάκριβα μηχανήματα αυτά, λόγω έλλειψης προσωπικού δεν λειτουργούν.
Έφυγαν οι 4 ειδικευόμενοι γιατροί και από τους 5 ειδικούς έφυγε ο ένας με απόσπαση το Κ.Υ. Καλαβρίτων γιατί είχε «μπάρμπα» στην Κωρόνι με το γνωστό αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργιών ορισμένων τμημάτων του ακτινοδιαγνωστικού.
Οι εικόνα όπως σημείωσε που παρουσιάζεται στα Κ.Υ. της Ξάνθης είναι ζοφερή. Το πρόβλημα με την καρδιολογική εντείνεται, στο νευρολογικό τμήμα το ίδιο και το πρόβλημα στην παθολογική πλέον είναι εμφανές για να συμπληρώσει ότι το νοσοκομείο είχε έσοδα πάνω από 70.000 ευρώ σε μηνιαία βάση, αυτά πλέον δεν υπάρχουν και το νοσοκομείο αυτή τη στιγμή είναι ακέφαλο.
Με πρωτοβουλία Παυλίδη ένας παθολόγος από Αλεξανδρούπολη στηρίζει το έργο της παθολογικής για να καταλήξει λέγοντας ότι η υγεία στην Ξάνθη είναι στην εντατική και αν δεν προσληφθεί προσωπικό ο Θεός να βάλλει το χέρι του.