Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα και παραδέχεται η Κωσταντοπούλου υπάρχουν λαμόγια και στην αριστερά και μείς που νομίζαμε ότι λαμόγια, σύμφωνα πάντοτε με τους αριστερούς, έχει μόνο  στο ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Να λοιπόν που ο όμορφος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος κόσμος της αριστεράς στην Ελλάδα, έχει και αυτός τις «βρωμίτσες» του.

Ποιό συγκεκριμένα η Ζωίτσα καταγγέλλει την προσπάθεια των «Λαφαζανιστών» να τις πάρουν τους νεολαίους της ακόμα και με εξαγορά.

Σιγά το νέο. Αυτό γίνεται στον Ελληνικό κομματικό χώρο εδώ και χρόνια. Η Ζωίτσα τώρα το πείρε χαμπάρι.

Γιατί υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι οι αριστεροί μας δουλεύουν; Ή μήπως δουλεύουν τους εαυτούς τους και δεν το πήραν χαμπάρι;

Λέει η κ. Κωσταντοπούλου: “Χαραλαμπόπουλος, Κουτσούμπα και Σωτήρης αναμείχθηκαν σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της Πλεύσης. Στην αρχή προσπάθησαν να διεισδύσουν και στη συνέχεια αποδεδειγμένα και με ντοκουμέντα εξαγόρασαν συνεργάτες μου. Τρεις συνεργάτες μου. Ξέρω, πως είναι άνθρωποι να μετατρέπονται σε κάτι άλλο από αυτό που νόμιζες, δεν θα επιτρέψω αυτό ξανά να συμβεί. Η Δέσποινα Κουτσούμπα πρότεινε χρήματα στον στενό μου συνεργάτη Αντώνη Σιγάλα δήθεν για να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο. Πρέπει να καθαρίσει ο αντιμνημονιακός χώρος από λαμόγια».

Αυτός είναι ο «όμορφος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος» κόσμος της αριστεράς στην Ελλάδα. Βρώμα και δυσωδία!