Δηλαδή τώρα πρέπει να πούμε μπράβο στον δήμαρχο Τοπείρου επειδή έβαλε ράμπες και αναβατόρια για ΑΜΕΑ στα σχολεία;

Μετά από 200 χρόνια ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους, βρέθηκε ένα δήμαρχος ο Θ. Μίχογλου και μπράβο του, ο οποίος μετά τυμπανοκρουσιών (Δελτίο Τύπου), αναφέρει  ότι έβαλε ράμπες και αναβατόρια στα σχολεία του δήμου του για τους ΑΜΕΑ μαθητές και προφανώς ζητά το χειροκρότημα των ψηφοφόρων του.

Αλήθεια εδώ και 6 χρόνια στην διοίκηση του δήμου Τοπείρου τι ακριβώς έκανε αν δεν έδωσε προτεραιότητα στα ΑΜΕΑ; Ή μήπως τώρα που «έσκασε» το πρόγραμμα Φιλόδημος, βρήκε μία καλή ευκαιρία ο δήμαρχος και όχι μόνο ο Θ, Μίχογλου αλλά ο κάθε δήμαρχος για να δείξει ότι έκανε κάτι;

Δηλαδή μετά από έξη χρόνια στην διοίκηση του δήμου Τοπείρου εξυπηρέτησε τα ΑΜΕΑ μαθητές  κάτι που είναι αυτονόητο και μάλλον επιζητεί το χειροκρότημα παρακαταθήκη για τις επόμενες εκλογές..

Το πρώτο πράγμα που έρεπε να γίνει όταν χτιζόταν τα σχολεία στον δήμο Τοπείρου την επταετία  των Συνταγματαρχών, όπου κακά τα ψέματα αν δεν ήταν και εκείνοι ούτε σχολεία θα είχαμε, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία για τους σημερινούς πολιτικούς.  Τότε ο κάθε κοινοτάρχης και δήμαρχος έπρεπε να προσέξει τα ΑΜΕΑ μαθητές,  παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Εκείνοι δεν το έκαναν γιατί η χώρα βγήκε από ένα παγκόσμιο πόλεμο και έναν εμφύλιο που δίχασε αδέρφια, είχαν ας πούμε τους λόγους τους, αλλά οι σημερινοί δήμαρχοι μετά από 45 χρόνια δεν το σκέφτηκαν; Δεν το έλαβαν υπόψη; Περίμεναν το πρόγραμμα «Φιλόδημος» για να βάλλουν ράμπες για τα ΑΜΕΑ; Πως λοιπόν κάποιος να πιστέψει έναν άνθρωπο που είναι δήμαρχος  ότι τα ελατήρια του είναι αγνά και για το καλό της κοινωνίας και του λαού;

Αντί αυτού τι έγινε; Πέρασαν 200 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε το κράτος, η κυρία Αγγελοπούλου και ο κ. Μητσοτάκης ετοιμάζουν φιέστες αλλά τα παιδιά με ειδικές ανάγκες από σήμερα και μπρός θα έχουν πρόσβαση στα σχολεία τους.

Τους αξίζει μπράβο ή … κάτι άλλο;