Στεναχωριούνται οι άσπονδοι φίλοι του δημάρχου που κάποιοι προσπαθούν να τον «ρίξουν». Δεν χρειάζεται και πολύ μεγάλη προσπάθεια αφού από μόνος του διαλέγει να κατεβαίνει τα σκαλιά και το ασανσέρ του δημαρχείου. Όταν φτάνουν οι υπάλληλοι του δήμου οι οποίοι είναι κομμάτι της κοινωνίας της Ξάνθης να σηκώνουν τα χέρια ψηλά γιατί φοβούνται να στηρίξουν τις πολιτικές αποφάσεις των προϊσταμένων τους καταλαβαίνει κανείς. Βέβαια θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Δήμαρχο ότι κατάφερε κάτι που κανένας δήμαρχος δεν είχε καταφέρει. Μέχρι σήμερα οι δημοτικοί υπάλληλοι «έβγαζαν» δημάρχους. Τώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα στηρίξουν τον σημερινό. Και μη μου πει κανένας ότι υπάλληλοι ήταν και είναι απολιτίκ.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023
Πρόσφατα άρθρα
- Υβριδική απειλή το μεταναστευτικό – Ο ρόλος της Τουρκίας στη Λιβύη και η μεταστροφή Χαφτάρ
- Κ. Ψωμάς. Ο άνθρωπος που πρόταξε την αγάπη για τον ΑΟΞ και παρά τα εμπόδια που έβαλαν και βάζουν «φίλοι» και εχθροί προχωρά αργά, μεθοδικά, και ψύχραιμα
- Μηνιαίο επίδομα στέγης στους Λιμενικούς;
- Αργά αλλά σταθερά ο δήμαρχος της Ξάνθης υλοποιεί τις παρεμβάσεις του στην καθημερινότητα
- Να αξιολογηθούν εκ νέου τα δεδομένα του έργου άρδευσης του κάμπου της Ξάνθης, ζητά ο κ. Ξανθόπουλος
- Ξάνθη – “Summer Vibes: Χαβανέζικη Βραδιά στην Πόλη” Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025 | Ιστορικό Κέντρο Ξάνθης
- Ελένη Δημητριάδου Εφραιμίδου
- Κομοτηνή. Νεαρή σκότωσε 66χρονο μετά από καυγά.
- ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΣ_ΔΥΠΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
- «Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης.»