Ελισάβετ Παυλίδου: Άνθρωπος της προσφοράς

Η ΔΕΥΑΞ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ

Προσωπικά την κυρία Ελισάβετ Παυλίδου δεν την γνωρίζουμε πέρα από κάποια καλόπιστη καλημέρα στις τυχαίες συναντήσεις μας, όμως, για να βρίσκεται σε ένα τόσο σημαντικό πόστο σε μία τόσο σημαντική επιχείρηση της Ξάνθης η οποία αφήνει το κοινωνικό και οικονομικό της αποτύπωμά στην Ξάνθη, την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με σημαντικά στελέχη, αυτό σημαίνει ότι η κυρία Παυλίδου άξιζε τα «λεφτά» της εργαζόμενη σε αυτήν την εταιρεία.

Από την παραπάνω παράγραφο αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης ότι η κυρία Ελισάβετ Παυλίδου, δεν χρειαζόταν την ομπρέλα του «Δημοσίου» – γιατί ακούστηκαν και αυτές οι φωνές από δεξιά και αριστερά.

Άρα η μετακίνηση της κυρίας Παυλίδου στην ΔΕΥΑΞ δεν έχει να κάνει με τις απολαβές της Αντιπροέδρου.

Είναι ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του δημάρχου όπου και με την τοποθέτηση της πιστεύει ότι θα διευκολυνθεί το έργο της Δημοτικής Επιχείρησης, με δεδομένο ότι πολλά ακούγονται και γράφονται για την μέχρι σήμερα πορεία και συντονισμό της από το δίδυμο Τσέπελη Καμαρίδη.

Ο δήμαρχος Στράτος Κοντός, έκανε την καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει για την ΔΕΥΑΞ, η οποία δεν είναι απλά μία δημοτική επιχείρηση, είναι ένας Οργανισμός που έχει άμεση σχέση με την υγεία πρωτίστως των Ξανθιωτών αλλά και με την τσέπη των συνδημοτών μας οι οποίοι πληρώνουν το ποιο ακριβό νερό τουλάχιστον στην Βόρειο Ελλάδα. Επιλέγοντας λοιπόν ο δήμαρχος τον Γιάννη Ζερενίδη ως πρόεδρο, όπου δεν χρειάζεται να αναφερθεί κανείς στις περγαμηνές του και την παρουσία του ως επιστήμων στο τεχνικό γίγνεσθαι όχι μόνο της Ξάνθης αλλά και του εξωτερικού  και την κυρία Παυλίδου Ελισάβετ ως αντιπροέδρου, η οποία προς τιμήν της παραιτήθηκε από την σοβαρότατη θέση ως υπευθύνου πωλήσεων από την Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε. για να ασχοληθεί με την ΔΕΥΑΞ στα πλαίσια της προσφοράς, θα έπρεπε απλά να συγχαρούμε νέους ανθρώπους οι οποίοι μπαίνουν στην διαδικασία  να αφήσουν την δουλειά τους και την επαγγελματική ανέλιξη, μόνο και μόνο για να προσφέρουν στο κοινό καλό.

Από εμάς απλά συγχαρητήρια.

Την παραίτηση της η κυρία Παυλίδου την ανακοίνωσε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα με μία λιτή ανακοίνωση και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όπως ήδη γνωρίζετε έχω αναλάβει την θέση της Αντιπροέδρου στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ξάνθης (Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.). Η θέση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη δέσμευση και ευθύνη για εμένα.

Για να μπορέσω να ανταποκριθώ  πλήρως στα καθήκοντά μου πρόσφατα αποχώρησα οικειοθελώς από την θέση που κατείχα ως υπεύθυνη πωλήσεων στην εταιρεία ΣΕΚΕ Α.Ε.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας  κ. Αλέξανδρο Κοντό για την τιμή που μου έκανε και με επέλεξε προσωπικά  για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, μια θέση με μεγάλη προοπτική ανάπτυξης τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στην διοίκηση και σε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας υγεία, επιτυχία και ευημερία στις προσπάθειες τους για την ανάπτυξή της».