Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Χριστόδουλου Τοψίδη

 

Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που επιβράβευσαν με την ψήφο τους την προσπάθεια μας. Να συγχαρώ όλους τους 115 υποψήφιους της παράταξής μας για τον δυναμικό τους αγώνα και τη συνολική προσφορά. Και τέλος όλους τους συνεργάτες μας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η διοίκησή μας, θα είναι μία διοίκηση για όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς διακρίσεις, αλλά με γνώμονα και στόχο την αναπτυξιακή τροχιά και την ευημερία του τόπου και των ανθρώπων μας.

Το μότο μας είναι «ο άνθρωπος στο επίκεντρο» και δεσμεύομαι ότι θα το υπηρετήσουμε από την πρώτη ημέρα της διοίκησής μας. Το όνομά της παράταξής μας είναι «Περιφερειακή Σύνθεση» και θα εργαστούμε για να συνθέσουμε ιδέες, προτάσεις και δυνάμεις ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους.

Στα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης έχει λευκό χρώμα. Στο τέλος της θητείας μας θα έχει το χρώμα της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου.

Σε αυτή την προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε, πιστεύω ότι δεν περισσεύει κανείς, είναι όλοι χρήσιμοι και έχω την πεποίθηση ότι η σύνθεση είναι αυτή που θα δώσει νέα πνοή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα ξεχωριστά.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που έκανε ο καθένας, και να ευχηθώ καλή και παραγωγική θητεία στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024.