Συνάντηση Μπαράν Μπουρχάν με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου

Σύμφωνα με ανάρτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Μπαράν Μπουρχάν  και εκ νέου υποψηφίου, την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.
Πιο αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτηση του
Την Πέμπτη 4/5/23 πραγματοποίησα συνάντηση με τη νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.
Έπειτα από τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου φίλου Αγγέλου Μπεμπεκίδη, στη θέση του Προέδρου βρίσκεται πλέον ο Αθανάσιος Σισαμπέρης, που πιστεύω ότι θα υπηρετήσει με σθένος και αγωνιστικό πνεύμα τα δικαιώματα των εργαζομένων του Νομού μας, όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το σύνολο της Διοίκησης η οποία απαρτίζεται από τους Ευάγγελο Πουρνάκη στη θέση του Γενικού Γραμματέα, Μουσταφά Μουσταφα Ογλού στη θέση του Αντιπροέδρου, Τζοσκούν Ραμαδαν Ογλού στη θέση του Ταμία και Ομέρ Μουζαφερ Ογλού στη θέση του Οργανωτικού γραμματέα, για την εποικοδομητική συνάντηση που είχαμε και να τους διαβεβαιώσω πως θα συνεχίσω να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο που παρέχει το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.
?Κοινός μας στόχος είναι ένας:
Οι εργαζόμενοι πρέπει να απολαμβάνουν, όπως αρμόζει, συνθήκες ασφάλειας, σεβασμού και αξιοπρέπειας στους χώρους του εργασιακού τους περιβάλλοντος.