Όλοι μαζί Ενωμένοι ” σε μία Γροθιά”…

Κάλεσμα σε σύσκεψη όλων των νεοεκλεγμένων δημάρχων του νομού και των θεσμικών φορέων από τον   πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης και εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβούλου με την παράταξη του Χ. Τοψίδη, Στέλιου Μωραίτη προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα της Ξάνθης και να αναζητηθεί λύση.

Ποιο συγκεκριμένα ο Σ. Μωραίτης αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

 

Μετά την Εκλογή και την επανεκλογή των Δημάρχων του Νομού μας, και την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη κ Χριστόδουλου ΤΟΨΙΔΗ, του νέου Δημάρχου Ξάνθης κ Στράτου Κοντού, του Δημάρχου Αβδήρων κ Τσιτιρίδη Γιώργου, του Νέου Δημάρχου Μύκης κ Κιούρτ Αχμέτ, και του Δημάρχου Τοπείρου κ Μίχογλου Θωμά, εύχομαι θερμά συγχαρητήρια σε όλους, καλή και δημιουργική θητεία, υγεία, δύναμη και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ως Μια “Γροθιά”.

Σε 2,5 μήνες αναλαμβάνουν την μεγάλη ΤΙΜΗ αλλά κυρίως την ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ, να ανατρέψουν την “άσχημη” κατάσταση που βρίσκεται ο ΝΟΜΌΣ ΞΑΝΘΗΣ και μας κατατάσσει στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ της ΕΥΡΩΠΗΣ.

Ο Χρόνος μετρά αντίστροφα δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα.

Τους καλώ Άμεσα όλους σε ΠΑΝΞΑΝΘΙΩΤΙΚΗ

Σύσκεψη, παρουσία του νέου μας Περιφερειάρχη προκειμένου να καταγραφούν οι μεγάλες “πληγές” και τα τεράστια προβλήματα που μας έφεραν στην τελευταία θέση της Ευρώπης. Πρέπει όλοι μαζί με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ την κατάσταση του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!!!