Μετά τον άφαντο βουλευτή Σ. Τσιλιγκίρη και ο Τσέπελης θυμήθηκε την Αστυνομική Σχολή της Ξάνθης.

 

Προφανώς επειδή ο Στράτος Κοντός επισκέφθηκε την Αστυνομική Σχολή και πληροφορήθηκε από πρώτο χέρι τι γίνεται εκεί, ο Τσέπελης για να μην ντροπιαστεί και πάει και αυτός μετά τον Στράτο Κοντό στην Σχολή της Αστυνομίας, προτίμησε να πάει κάπου πιο κοντά, μέχρι τον Αστυνομικό Διευθυντή Πασχάλη Γιώρη και για να μην φανεί «κούφια» η επίσκεψη, σου λέει ο Τσέπελης, δεν ρίχνω και μια αστυνομική Σχολή έτσι όπως κάνει ο κολλητός του βουλευτής Σ. Τσιλιγγίρης που σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που με ένα νόμο θα έσκιζε τα μνημόνια, έτσι και το δίδυμο Τσιλιγγίρης και Τσέπελης, θα άνοιγαν την Σχολή της Αστυνομίας.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Ο Μ. Τσέπελης όμως στο δελτίο τύπου του, που θέλει να του το παρουσιάσουμε τζάμπα στην xanthitimes.gr  και στην ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, λέει επακριβώς στο «τζαμπέ» δελτίο τύπου, όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά  για να μη θεωρεί ότι μεροληπτούμε κιόλας:

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης πραγματοποίησε το πρωί ο Μανώλης Τσέπελης συνοδευόμενος από ομάδα του συνδυασμού του «Δύναμη για το Αύριο».

Συναντήθηκε με εργαζόμενους και αντάλλαξε ευχές. Το κλίμα εγκάρδιο, καθώς τα χρόνια συνεργασίας και γνωριμίας με τους ανθρώπους είναι και πολλά, αλλά κυρίως γόνιμα.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πασχάλη Γιώρη με κύριο θέμα στη συζήτηση την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυνομίας για την οποία ο Δήμαρχος, έχει δώσει μάχη, σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής μας, καθώς όπως τόνισε, η αναπτυξιακή προέκταση αυτής της προσπάθειας είναι πολύ σημαντική για ολόκληρη την περιοχή.

Ευτυχώς που ο Τσέπελης μαζί με τον Τσιλιγγίρη έδωσαν μάχη και άνοιξε η σχολή της Αστυνομίας. Γιατί δεν άνοιξε;

Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά, διαβάζοντας κανείς το δελτίο τύπου του νομίζει ότι άνοιξε η σχολή.