Πολιτική ανηθικότητα Τσέπελη. Τρείς ημέρες πριν τις εκλογές ρίχνει άσφαλτο στα Κιμέρια.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΜΜΕΡΙΩΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ;

Σαφέστατα και είναι πολιτική ανηθικότητα κατά της νοημοσύνης των Κιμεριωτών. Ο δήμαρχος Τσέπελης, μόλις 3 ημέρες πριν από τις εκλογές ρίχνει άσφαλτο στα Κιμέρια. Τα Κιμέρια, μία εκλογική κοινότητα η οποία του γύρισε την πλάτη στον Τσέπελη γιατί επί 4 χρόνια αδικούσε τους Κιμεριώτες που του έδωσαν την πρωτιά στις προηγούμενες εκλογές, ξαφνικά, θυμήθηκε, μόλις 3 ημέρες πριν τις εκλογές να ρίξει άσφαλτο και μάλιστα ενημερώνει τους συμπολίτες μας με Δελτίο Τύπου που το υπογράφει ο φουκαράς αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αφεντούλη Τσακίρης.

Γνωρίζουμε όλοι ότι η πολιτική ανηθικότητα του Μ. Τσέπελη δεν γνωρίζει βάθος, αλλά ο Αφεντούλης, ένας σοβαρός Ξανθιώτης, πώς μπορεί και συμπορεύεται με την πολιτική του Τσέπελη που θεωρεί ότι οι Κιμεριώτες τρώνε σανό και ακόμη χειρότερα, τους θεωρεί ηλίθιους;

Αυτό δεν ήταν και ο λόγος που τον εγκατέλειψε και ο Μπντάκ; Αυτός δεν είναι ο λόγος που το άλλοτε εκλογικό προπύργιό του Τσέπελη τα Κιμέρια, που επί 4 χρόνια, Τσέπελη άκουγαν και Τσέπελη δεν έβλεπαν, ξαφνικά από αύριο, θα δούνε πισσοπασαλείματα στους δρόμους τους;

Αντιλαμβάνεται κανείς ξεκάθαρα πλέον ότι ο Τσέπελης θεωρεί τους ψηφοφόρους της Ξάνθης εργαλεία για να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του πολιτικά παιγνίδια και να ξοφλήσει πολιτικά γραμμάτια.

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε αν οι Κιμμεριώτες πεισθούν, μόλις 3 μέρες πριν από τις εκλογές για να τον ξαναψηφίσουν στις 8 Οκτωβρίου με το έργο του πασαλείμματος που θα κάνει στους δρόμους του χωριού τους.

Αλλά αν τον ψηφίσουν για το «δούλεμα» που τους ρίχνει, τότε καλά να πάθουν. Απλά πρέπει να γνωρίζουν ότι η «μπαταρισμένη» πεζογέφυρα που παραμένει «μπαταρισμένη» με κίνδυνο να πέσει και να σακατέψει κάποιους, γιατί από ότι μαθαίνουμε χρησιμοποιείται από κάποιους, θα κάνει άλλα 8 χρόνια για να σταθεί όπως ήταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Μ. ΤΣΕΠΕΛΗ.

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2023 έως την

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιούνται

εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήματα των οδών 4ης Οκτωβρίου, Αμφεράου, Τσαμούρ

Χαλήλ, Πλάτωνος, Ποσειδώνος και Ηφαίστου στον οικισμό Κιμμερίων, που θα έχουν ως

αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας, με διακοπή της στο συγκεκριμένο

χρονικό διάστημα και εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΦ. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ