Αδιαφορία… ολυμπιακών διαστάσεων των πολιτικών σαλτιμπάγκων,  στο στέγαστρο Καλατράβα

Τον λογαριασμό πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος

Η περίπτωση του στεγάστρου Καλατράβα δεν είναι η μοναδική. Αυτό τυγχάνει της προβολής γιατί είναι στην Αθήνα και είναι προεκλογική περίοδος. Αν ήταν στην επαρχία ούτε που θα το έδιναν σημασία. Άλλωστε είναι και ένα θέμα με το οποίο θα μπορούσε κάποιος να παίξει παιγνίδια πολιτικού περιεχομένου, να εκβιάσει κυβερνήσεις, υπουργούς, προέδρους. Είπαμε στην Αθήνα παίζονται μεγάλα παιγνίδια.

Στην επαρχία τα πράγματα είναι απλούστερα. Να ξεκινήσει κανείς από τις καπναποθήκες πλην αυτών που κινήθηκε ο Κ. Κουρτίδης, να πει κανείς για τα ακίνητα του δήμου Ξάνθης που κανένας δεν ξέρει που είναι και σε τι χρησιμεύουν; Να πει κανείς για τις ασφαλτοστρώσεις στο παραπέντε των εκλογών σε Δροσερό και Κιμέρια; Στις απευθείας αναθέσεις; Στους ειδικούς συμβούλους του Τσέπελη που μόνο αυτός γνωρίζει ποιοι είναι και που κατοικοεδρεύουν;

Δημόσιο χρήμα πεταμένο σε ντουβάρια,  δρόμους και τσέπες χωρίς διάρκεια και συντήρηση και χωρίς σκοπό, έτσι, προεκλογικό παραμύθι για να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Κάπως έτσι και το στέγαστρο του Καλατράβα, θα ξεχαστεί μετά τις εκλογές και κάποιοι δημοσιογράφοι με το αζημίωτο, θα το ξαναθυμηθούν στις επόμενες εκλογές.

Η δική μας εκτίμηση είναι ότι ο εισαγγελέας θα έπρεπε είδη να τραβήξει το αυτί των υπευθύνων.

Ποιοι είναι η υπεύθυνοι;

Μα το πολιτικό συνάφι.

Από εκεί λοιπόν, θα έπρεπε να ξεκινήσει ο εισαγγελέας και όχι όπως έγινε στο Μάτι από τους πυροσβέστες που στο τέλος κάηκαν και αυτοί μαζί με την φωτιά.

Όπως και στις φωτιές του Έβρου. Όλοι ξέρουν ποιοι τις άναψαν αλλά κανένας δεν τολμάει να το αγγίξει, μη χαλάσει το «δημοκρατικό» προφίλ της Χώρας μας στους Ευρωπαίους εμπόρους του θανάτου.

Στις άλλες εκλογές θα θυμηθούνε να τραβήξουν από το συρτάρι τον Καλατράβα μαζί με τους υπόλοιπους «Ολυμπιακούς» που  μας τράβηξαν τα «μπόσικα» και ακόμη τα πληρώνουμε – τα ολυμπιακά έργα και θα τα πληρώνουμε και μετά ΔΝΤ – αν ποτέ βγούμε- εποχή.

Όσο για την Θεσσαλία που ακόμη πνίγεται; Ουδείς υπεύθυνος.

Πληρώνεται κορόιδα Έλληνες τα σπασμένα των πολιτικών σαλντιμπάγκων.

Α.Π.