Ιρφάν Χατζηγγενέ: Εικόνες ντροπής στον Κένταυρο: Δεν φτιάχνουν ένα σκαλοπάτι για την εξυπηρέτηση ΑμεΑ

Με ανακοίνωσή του ο Ιρφάν Χατζηγγενέ, Περιφερειακός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και εκ νέου υποψήφιος με τον Χ. Τοψίδη, καταγγέλλει την αδιαφορία του Δήμου Μύκης απέναντι σε έναν ΑΜΕΑ συμπολίτη μας από το χωριό Κένταυρος παραθέτοντας το φωτογραφικό υλικό που είναι κόλαφος για την δημοτική αρχή. Ποιο συγκεκριμένα ο Ιρφάν Χατζηγγενέ αναφέρει:

Την κατάσταση στα χέρια της πήρε η μητέρα ενός νεαρού άνδρα στον Κένταυρο του Δήμου Μύκης, καθώς το παιδί της αντιμετωπίζει κάποια αναπηρία και δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα.

Προκειμένου λοιπόν, ο νεαρός να μπορεί να βγαίνει από το σπίτι, η μητέρα του έφτιαξε μια ιδιόχειρη κατασκευή με σκοινιά, ώστε ο γιος της να μπορεί να πιάνεται και να κινείται στον ανηφορικό δρόμο που οδηγεί στο σπίτι τους!

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αν είχε κατασκευαστεί ένα απλό σκαλοπάτι στο σημείο, ώστε να διευκολύνεται η κίνηση του νεαρού και να γίνεται με ασφάλεια.

Παρ’ όλα αυτά, δεν βλέπουμε κανέναν να συγκινείται, παρά το γεγονός ότι όλοι «παινεύονται» για την κοινωνική πολιτική που εφαρμόζουν και τα «δήθεν» λεφτά που μοιράζουν.

Για μας, τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να λύνονται πριν καν προκύψουν και όχι να αποτελούν αφορμές για «προεκλογικές» υποσχέσεις και τάματα γιατί όταν μιλάμε για την ανθρώπινη ζωή όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα τον άνθρωπο, αλλά τα προεκλογικά τους παιχνιδάκια!