Οι εγκληματίες αλλοδαποί διακινητές, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και καταστρέφουν οικογένειες

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ: ΟΙ «ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ» ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Δυστυχώς το έγκλημα στον Έβρο, όπου διακινητής καταδιωκόμενος από την Αστυνομία, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε ανυποψίαστο οικογενειάρχη οδηγό, έχει όνομα και λόγο ύπαρξης. Αλλά δεν «έγινε τίποτε», δεν σταμάτησε το κακό που βρήκε την Θράκη και ολόκληρη την χώρα.

Αυτή η εγκληματική πράξη επαναλήφθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Πριν από λίγο καιρό, εγκληματίας διακινητής, σκότωσε, μεταφέροντας λαθρομετανάστες, οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα, στην Εγνατία, στο ύψος της Αλεξανδρούπολης, οικογενειάρχη, πατέρα 3 ανήλικων παιδιών που επέστρεφε ανυποψίαστος από την δουλειά του.

Και πάλι δολοφόνος διακινητής  αφαίρεσε την ζωή ενός συμπολίτη μας και βύθισε στο σκοτάδι την οικογένεια του, τα τρία ανήλικα παιδιά του και όλη την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης. Απλά δεν «έγινε τίποτε».

Μόλις χθες, κάπου στην Λαμία, ένας αποδεδειγμένα κακοποιός, αλλοδαπός, διακινητής, κλέφτης ενός οχήματος ανυποψίαστου ιδιοκτήτη, έγινε η αιτία να κλείσει το σπίτι του αστυνομικού και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την οικογένειά του στο σκοτάδι, επειδή ο Αστυνομικός, στην προσπάθεια του να σταματήσει τον αλλοδαπό να κάνει άλλο κακό στην κοινωνία, κατά λάθος, είναι βέβαιο, πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα βρήκε τον εγκληματία και εν δυνάμει δολοφόνο και τον σκότωσε.

Σε αυτή την περίπτωση το «δεν έγινε τίποτε» δεν ισχύει.

Ο «εγκληματίας» αυτή την φορά, είναι ένας αστυνομικός, που στην προσπάθεια του να προστατεύσει το δίκιο των πολιτών, κατά λάθος και επάνω στην κίνηση, έγινε για την «Ελληνική Δημοκρατία» ο φονιάς όπου θα αντιμετωπίσει την σκληρότητα της δικαιοσύνης, απλά και μόνον γιατί είναι Έλληνας και τέτοιοι Έλληνες, δεν είναι αποδεκτοί στην «Ελληνική Δημοκρατία».

Παρόμοιες  περιπτώσεις, καταγράφονται καθημερινά στην Θράκη και σε ολόκληρη την επικράτεια της Ελλάδος, όπου στέλνουν στον μαρασμό οικογένειες Ελλήνων Πολιτών, οι οποίοι αν είναι τυχεροί, θα έχουν να λυπούνται, μόνο για την κλοπή και καταστροφή του κλεμμένου τους αυτοκινήτου, που  με στερήσεις αγόρασαν και όχι για την ζωή τους.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι αλλοδαποί δουλέμποροι, κλέβουν και καταστρέφουν την περιουσία τους και από τύχη, όχι τις ζωές των ιδιοκτητών τον οχημάτων που κλέβουν για να μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες.

Όλα τα παραπάνω, γίνονται σχεδόν κάθε μέρα και οι κοινωνία η οποία είναι βέβαιη ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, το έχει αποδεχθεί σχεδόν ως φυσιολογικό, μέχρι να χτυπήσει το «κακό» την πόρτα τους και τότε μπαίνουν και αυτοί στην ακόμη χειρότερη περίπτωση της αποδοχής, για την αδυναμία της Ελληνικής Πολιτείας να αποτρέψει το κακό.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΩΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ Ή ΝΑ «ΜΠΛΕΞΕΙ» ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.

Να πάμε και στο δια ταύτα.

Η δουλεμπορία είναι ένα φαινόμενο που ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ που υιοθέτησε το σλόγκαν ότι οι θάλασσες δεν έχουν σύνορα, συνεχίστηκε, με πολλές προσπάθειες αποτροπής αυτής της εικόνας επί ΝΔ,  μειώθηκε η εισροή λαθρομεταναστών, αλλά υπάρχουν.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ;

Είναι ότι αυτοί οι δουλέμποροι που έμειναν στο «επάγγελμα», είναι αδίστακτοι, είναι εγκληματίες, είναι φονιάδες που τα «παίζουν όλα για όλα».

Δεν μένουν στο «επάγγελμα» του διακινητή απλά για το «χαρτζιλίκι» τους. Αυτούς τους «ξεπάστρεψε» η Αστυνομία και η μαφία των δουλεμπόρων.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι τιμές για τους λαθρομετανάστες προκειμένου να έρθουν στην γη της Επαγγελίας, την Ελλάδα, έφτασαν στα ύψη.

Άρα πλέον δεν μιλάμε για ευκαιριακούς λαθροδιακινητές, αλλά για εγκληματίες, για συμμορίες και ανθρώπους,  αποφασισμένους να σκοτώσουν ή να σκοτωθούν, για να φέρουν σε πέρας την «αποστολή» τους.

Άρα οι αστυνομικοί και οι συνοριοφύλακες, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι έχουν να κάνουν με κακοποιούς και ανθρώπους που ζουν στο σκοτάδι.

Το «ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ» είναι ότι οι αστυνομικοί, την ώρα του καθήκοντος, υπηρετούν στο φως και σε μία δημοκρατία που τους θεωρεί «αναλώσιμους», προκειμένου η «Δημοκρατική» χώρα μας, να μην εκτεθεί Διεθνώς.

Άσχετα αν η Διεθνής «Δημοκρατική» Κοινότητα με τις αποφάσεις της, καταδίκασε την «Ελληνική Δημοκρατία» να ζει αγκαλιά με το έγκλημα και να νοιώθει κάθε μέρα στο «πετσί» της την καυτή ανάσα των δολοφόνων αλλοδαπών διακινητών.

Αυτή είναι, κατά την ταπεινή μας γνώμη, η πικρή αλήθεια.

Οι νόμοι της Ελλάδος προστατεύουν πρωτίστως όλους όσους εμπλέκονται στο δουλεμπόριο, είτε είναι διακινητές είτε είναι λαθρομετανάστες, με ένα δημοκρατικό πλέγμα.

Ενώ οι άνθρωποι που δίνουν ακόμη και την ζωή τους για να προστατεύσουν αυτό το «δημοκρατικό πλέγμα», είναι οι «παράπλευρες» απώλειες ενός δημοκρατικού συστήματος για τους άλλους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ