Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας είναι σε εξέλιξη σε περιφερειακό ξενοδοχείο της πόλης μας συνάντηση των σχολικών επιτροπών των μειονοτικών σχολείων. 

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν από αυτήν την συνάντηση καθώς και  οι  λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν,  με δεδομένο ότι αναμένετε αντίδραση του Υπουργείου Παιδείας μιας και ο ευαίσθητος βουλευτής κύριος Ζειμπέκ κατήγγειλε στο Υπουργείο Παιδείας την “αντιδημοκρατική” και “ρατσιστική” (;) συμπεριφορά της εκπαιδευτικού η οποία δημόσια εξέφρασε την άποψη της. Είμαστε περίεργοι να δούμε αν τα αντανακλαστικά του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδας θα είναι τόσο γρήγορα όπως ήταν στην περίπτωση που ακύρωσε εκπαιδευτική εκδρομή στο Ευρωκοινοβούλιο χαρακτιρίζοντας την, οι εδώ δορυφόροι του ΣΥΡΙΖΑ… ρατσιστική.

Να θυμίσουμε ότι και τότε ήταν Σάβατο.

ΤΩΡΑ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 

Αυτήν την στιγμή είναι σε εξέλιξη με άκρα μυστικότητα, συνάντηση γονέων και κηδεμόνων των μειονοτικών σχολείων της Ξάνθης, όπου πρέπει να τονισθεί ότι η πρόσκληση προς τα μέλη των σχολικών επιτροπών, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στάλθηκε στα Τουρκικά. Κατά πάσα πιθανότητα θα συζητηθεί το θέμα. Ελπίζουμε να έχουμε πληρέστερες πληροφορίες για το τι θα ειπωθεί σε αυτήν την συνάντηση  και κυρίως ποιοι είναι πίσω από αυτήν την μυστική συνάντηση σε απόμερο ξενοδοχείο της πόλης μας.