ΤΕΝΤΟΘΡΑΚΙΚΗ ΜΑΚΗΣ- ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΤΖΗΚΟΣΜΑΣ

Συνεχίζει και αυτή την καλοκαιρινή περίοδο η εταιρεία κατασκευής τεντών παντός τύπου των αδελφών Χατζηκοσμά,  να δίνει δροσιά στην ζωή μας τοποθετώντας τις καλύτερες ποιότητες σε τέντες και σκέπαστρα σκίασης.

Η Εταιρία ΤΕΝΤΟΘΡΑΚΙΚΗ εγγυάται το αποτέλεσμα της εργασίας τους, ανεξάρτητα από την προς κάλυψη έκταση.

Με την πολύχρονη παρουσία τους στον χώρο της κατασκευής τεντών, αναλαμβάνουν τοποθετήσεις με τους πιο σύγχρονους και ασφαλείς μηχανισμούς.

Η πείρα, η ποιότητα των υλικών και οι πολύ λογικές τιμές κατατάσσουν την επιχείρηση σε μία από τις ποιο περιζήτητες.

Οι αδελφοί Χατζηκοσμά, δεν παύουν όλες τις εποχές του χρόνου να προσφέρουν λύσεις σε θέματα δροσιάς το καλοκαίρι και προστασίας ανοιχτών χώρων τους χειμερινούς μήνες αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ζελατίνη.

Το σλόγκαν από την ζέστη μη σκας

Έχει λύση ο Χατζηκοσμάς

Ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα.

ΜΑΚΡΙΔΗΣ Ε. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ – ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ – ΔΑΣΟΥΣ

Επί της Μ. Καραολή απέναντι από την πρώην Αγροτική Τράπεζα, υπάρχει η εταιρεία Μηχανημάτων με εφαρμογή στην Γεωργία, τον κήπο και τα μηχανήματα δάσους.

Εδώ και πολλές δεκαετίες, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην στήριξη των επαγγελματιών αγροτών και είναι σε θέση να υποστηρίξει τεχνικά το κάθε εργαλείο είτε έχει να κάνει με ανοιχτή αγροτική καλλιέργεια, είτε φροντίδα κήπων, είτε με μηχανήματα δάσους και υλοτομίας.

Η εταιρία Μακρίδη Γιώργου επιλέγει για τους συνεργάτες της μηχανήματα και εργαλεία έτοιμα για δουλειά χωρίς προβλήματα και πολύπλοκους χειρισμούς.

Υποστηρίζει τους ανθρώπους του μόχθου, προσφέροντας τους γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία δουλειάς, που πραγματικά τους λύνουν στα χέρια.

Όσο για τα μηχανήματα και εργαλεία δάσους, αντιπροσωπεύει τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων.

Τα δε σκαπτικά της εργαλεία, συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση.

Η φιλοσοφία της εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Ξάνθη και ολόκληρη την Θράκη, είναι ότι ο άνθρωπος που ασχολείται με την γη, πρέπει να στηρίζεται και προμηθεύει πάντοτε αυτούς τους επαγγελματίες με τις δοκιμασμένες μηχανές αναγνωρισμένων εργοστασίων.

Είναι στην διάθεση του κάθε επαγγελματία προκειμένου να του παράσχει τις πληροφορίες που απαιτούνται για την σωστή τελική απόφαση του αγρότη, του κηπουρού και του επαγγελματία δασικών εκμεταλλεύσεων, του μηχανήματος ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα.

Ε,ΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ