ΤΑΒΕΡΝΑ «ΑΛΛΟΥ ΓΥΑΛΟΥ» ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΜΟΛΟ ΞΑΝΘΗΣ

Συνεχίζει υπό νέα διεύθυνση και αυτή την χρονιά την λειτουργία της η ταβέρνα «Αλλού Γυαλού»,  με την ίδια ποιότητα, το ίδιο μεράκι, το ίδιο μενού και κυρίως το άψογο σέρβις και τις πολύ λογικές τιμές.

Ο κ. Χότσικα, ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στις οικοδομικές επιχειρήσεις και στις επιχειρήσεις εστίασης, αποφάσισε να λειτουργήσει την επιχείρηση υπό την δική του ευθύνη.

Παρακολουθώντας από πολύ κοντά την λειτουργία του «Αλλού Γυαλού» στο Πόρτο Μόλο της Ξάνθης, και από το πρώτο λεπτό του ξεκινήματός της, μιας και οι πολύ φιλικές σχέσεις με την προηγούμενη διεύθυνση του επέτρεπαν να καταγράφει την σοβαρή και ανελλιπή και πετυχημένη λειτουργία της ταβέρνας.

Όταν η προηγούμενη διεύθυνση για λόγους επαγγελματικούς αποφάσισε να αποχωρήσει από την επιχείρηση στρεφόμενη σε διαφορετική επιχειρηματική κατεύθυνση, η πρόταση έγινε αμέσως αποδεκτή από τον κ. Χότσικα.

Ο κ. Χότσικας από την ορεινή Ξάνθη, λάτρης  του καλού φαγητού, ενίσχυσε την κουζίνα με προσωπικό και το σέρβις, επικαιροποιόντας το μενού χωρίς να αλλάξει τις τιμές.

Έτσι η ταβέρνα «Αλλού Γυαλού», στον ειδυλλιακό χώρο του Πόρτο Μόλο στην παραλία των Αβδήρων συνδυάζει τις γεύσεις των κρεάτων με αυτή των ψαρικών.

Εννοείτε ότι το ψάρι είναι πάντοτε φρέσκο μιας και καΐκια από τα λιμάνια των Αβδήρων και του Πόρτο Λάγος κάθε μέρα διαθέτουν στην επιχείρηση φρέσκο ψάρι.

Τα δε κρεατικά προέρχονται από ντόπιους παραγωγούς.

 

Μία επιχείρηση που την εμπιστεύθηκαν από την πρώτη στιγμή οι πελάτες και συνεχίζουν να την τιμούν και υπό νέα διεύθυνση, σημαίνει ότι επιτελεί την αποστολή της στο ακέραιο και αποστολή της είναι να προσφέρει ποιοτικό φαγητό, να διαθέτει άψογο σέρβις και φυσικά να είναι προσιτό στις τιμές του.

Η επιχείρηση «Αλλού Γυαλού» στο Πόρτο Μόλο της παραλίας Αβδήρων στην Ξάνθη, σας περιμένει να απολαύσετε καλό φαγητό, πιοτό, έχοντας στα πόδια σας το Βόρειο Αιγαίο.