Μανώλη σεμνάαα

Λίγη σεμνότης εκεί στην διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, δεν βλάπτει.

Ο λόγος για τον αντί του δημάρχου, αντιδήμαρχο Μ. Φανουράκη που πανηγύριζε στο γήπεδο του ΟΑΚΑ, φιλοξενούμενος σε ένα βίντεο γνωστού φιλικού ενημερωτικού σάϊτ  όπου πανηγύριζε για την έναρξη της τοποθέτησης του ταρτάν  στο ΟΑΚΑ.

Με λίγα λόγια, το βίντεο έδειχνε τον Μ. Φανουράκη να επαινεί την διοίκηση του δήμου της Ξάνθης διότι ξεκίνησε να κάνει το ταρτάν με διθυράμβους, με αυτομπράβο και πάει λέγοντας.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε να δούμε και την μπάντα του δήμου κάπου εκεί γύρω να παιανίζει την μεγάλη, την τρομερή επιτυχία της δημοτικής αρχής που τοποθετούσε το ταρτάν, όπου για ψηφοθηρικούς καθαρά λόγους ο Μ. Φανουράκης, άρχισε να λέει χίλια μύρια για το πολύ μεγάλο ενδιαφέρων της δημοτικής αρχής για τα παιδιά των Ξανθιωτών, τους αυριανούς δημότες της Ξάνθης, που μετά από το μεγάλο αυτό πολιτικό επίτευγμα, όταν έρθουν σε ηλικία να ψηφίσουν, θα πρέπει να ψηφίσουν την νυν δημοτική αρχή. Μεγάλη η αισιοδοξία να είσθε δημοτική αρχή μετά από 10 και βάλε χρόνια, αλλά είπαμε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Και εκεί που λες ότι τελειώνει το βίντεο και ο Μ. Φανουράκης, τελείωσε με το «δοξάστε με» νά’σου και αρχίζει την επίθεση στην αντιπολίτευση και μαζί τους πήρε η μπάλα και κάποια τοπικά ΜΜΕ που  κακώς δεν βλέπουν την μεγάλη επιτυχία και να ρίχνει φαρμακερά βέλη και να τους κατηγορεί σε μία προσπάθεια να διαψεύσει όλους αυτούς, γιατί κατηγορούσαν την δημοτική αρχή, λέγοντας ότι δεν θα τοποθετήσει το ταρτάν, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οσονούπω, θα πέσει η πίσσα για το υπόστρωμα και θα … ακολουθήσει το ταρτάν για να μπορούν να αθλούνται τα παιδιά της Ξάνθης.

Βέβαια, μέσα στον αυτοθαυμασμό του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και δεύτερος τη τάξη του βασιλείου του δήμου Ξάνθης Μ. Φανουράκης, ξέχασε να μας πει ότι το ταρτάν ξεκίνησε να… τοποθετείται τον περσινό Οκτώβριο, μετά πήγε Άνοιξη γιατί το τον χειμώνα κρύο ήταν τσουχτερό, έμεινε για την Άνοιξη, κοντεύει να βγει το καλοκαίρι και επιτέλους ξεκίνησε για να είναι, εκτιμούμε, έτοιμο, λίγο πριν τις εκλογές  του Οκτωβρίου του 2003 αλλά μην ανησυχείτε, μέχρι τις επόμενες εκλογές του 2028, θα είναι έτοιμο.

Μανώλη φιλικά. Λίγη σεμνότης παραπάνω, δεν βλάπτει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ