Υποψήφια με την παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» η κ. Μπαμπαΐτου Ράνια στις Δημοτικές Εκλογές 2023

Τον Δήμαρχο Τοπείρου επισκέφθηκε την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Κ.Π.Φ.Α. Δήμου Τοπείρου κ. Μπαμπαΐτου Ράνια, όπου συζητήθηκε τόσο η πορεία υλοποίησης των παρεμβάσεων για την αναβάθμιση των παιδικών σταθμών του Δήμου μας όσο και οι δράσεις των ΚΑΠΗ που αφορούν τα άτομα τρίτης ηλικίας, καθώς και τα έργα που υλοποιούνται στο σύνολο της περιοχής μας.

Η κ. Μπαμπαΐτου ως μέλος της διοίκησης του ΝΠΔΔ Κ.Π.Φ.Α. Δήμου Τοπείρου συμβάλλει στις ανωτέρω δράσεις, καθώς θεωρεί ότι υλοποιούνται με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη την κ. Μπαμπαΐτου Ράνια, οικονομολόγο από τον οικισμό Τοξότες του Δήμου μας, η οποία θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές 2023 με τον συνδυασμό μας. Η κ. Μπαμπαΐτου βρίσκεται δίπλα στις δομές υποστήριξης μικρών παιδιών και ατόμων τρίτης ηλικίας, ενώ αναδεικνύει ζητήματα των οικισμών της περιοχής μας με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».