«Μπαρουταποθήκη»  Τσέπελη στο Πετροχώρι;

Οι φωτογραφίες που παραθέτει κάτοικος του Πετροχωρίου και δημοσιεύει με το ανάλογο άρθρο ο Μαχητης, μιλούν από μόνες τους για τα έργα και τις ημέρες του δημάρχου, όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δήμαρχος αυθαίρετα επέλεξε μία περιοχή στις παρυφές του Πετροχωρίου και τον μετέτρεψε σε χώρο εναπόθεσης κομμένων κλαδιών από την υπηρεσία πρασίνου που κλαδεύει τα δένδρα δημιουργώντας στην κυριολεξία μία μπαρουταποθήκη την καλοκαιρινή περίοδο, όπου κάμπος και χωριά, κινδυνεύουν να γίνουν παρανάλωμα του πυρός αν μία σπίθα βάλλει πυρκαγιά.

Σίγουρα υπάρχει προβλεπόμενη διαδικασία την οποία όπως φαίνεται ο δήμαρχος δεν ακολούθησε.

Επίσης θα πρέπει να πάρει θέση η Π.Υ. Ξάνθης η οποία σχετικά εύκολα και με βάση τον νόμο κόβει 250ρια πρόστιμα στους πολίτες που δεν συμμορφώνονται.

Άραγε τι πρόστιμο πρέπει να κόψε στον δήμαρχο και όχι στον δήμο.

Γιατί αγαπητέ κύριε διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ξάνθης, αν κόψεις πρόστιμο στον δήμο, θα το πληρώσουν οι δημότες.

Κόψε λοιπόν προσωπικά στον δήμαρχο το πρόστιμο, εκτός αν εσείς δώσατε άδεια στον δήμαρχο να δημιουργήσει μία μπαρουταποθήκη στην περιοχή.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είναι που είναι εγκαταλελειμμένο το Πετροχώρι τώρα όχι μόνο το εγκατέλειψαν στην τύχη του, αλλά δημιούργησαν και «χαβούζα» ξηρών κλαδιών και δέντρων που ουαί κι αλίμονο αν πιάσουν φωτιά!!!

 

-Μιλήσαμε με φίλο Πυροσβέστη και μας είπε επί λέξει, «όλο αυτό που έγινε είναι παράνομο…». Απορώ αν το γνωρίζουν οι υφιστάμενοί του πως δεν έχουν πάρει ακόμη μέτρα και ιδίως τώρα που μπήκε και το καλοκαίρι!

 

Κι εμείς απλά ρωτάμε…

 

-Ένας Εισαγγελέας; Για μια ακόμη φορά για τον Δήμαρχο Τσέπελη που δεν σέβεται τη νομιμότητα και κάνει ότι θέλει;

 

-Τι λέει ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης για όλα αυτά;

 

-Γιατί η αντιπολίτευση στο Δήμο Ξάνθης, ΚΑΛΥΠΤΕΙ και αυτήν την καραμπινάτη παρανομία του Τσέπελη;

 

Περιμένουμε απάντηση… ή μάλλον απαντήσεις!

 

(σ.σ. Ειδικά τώρα που ξεκίνησε και η αντιπυρική περίοδος)