Μ. Τσέπελης. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου

Αποδεικνύεται ότι ο Μελισσόπουλος δεν είναι ούτε Παπαχρόνης ούτε Δημαρχόπουλος.

Την λογική οργισμένη αντίδραση από στελέχη του Σ. Μελισσόπουλου προκάλεσε η φωτογραφία που απεικονίζει τον Μ. Τσέπελη και την Σ. Παμπουκίδου, υποψήφια με την παράταξη του Σ. Μελισσόπουλου σε δημόσιο χώρο να συνομιλούν.

Έτσι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μας που λένε ότι ο Μ. Τσέπελης στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσπαθεί να εμβολίσει και την παράταξη του Σ. Μελισσόπουλου, την οποία και θεωρεί το αντίπαλο δέος, λόγω των πολλών και εκλεκτών μεταγραφών άξιων στελεχών, όπως έκανε κατά την διάρκεια της θητείας του στον δήμο Ξάνθης,  με τις παρατάξεις του Δημαρχόπουλου και του Παπαχρόνη.

Είναι προφανέστατη η προσπάθεια του Μ. Τσέπελη, προσφιλή τακτική του,  να εμβολίσει και την παράταξη του Σ. Μελισσόπουλου, όπως έκανε με την παράταξη του Χ. Δημαρχόπουλου και του Γιάννη Παπαχρόνη.

Ποιο συγκεκριμένα αναγνώστης μας έστειλε την φωτογραφία που απεικονίζει τον Μ. Τσέπελη να συνομιλεί με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Σ. Παμπουκίδου της παράταξης του Σ. Μελισσόπουλου.

Αυτό στάθηκε η αφορμή η xanthitimes.gr να γίνει σάκος του μποξ από οργισμένα στελέχη της παράταξης του Σ. Μελισσόπουλου. – Προφανέστατα είδαν το δένδρο και δεν είδαν το δάσος –  και όπως μας διευκρινίστηκε, η παρέα της Σ. Παμπουκίδου έπινε καφέ και τυχαία πέρασε ο Μ. Τσέπελης και κάθισε στο τραπέζι της αλλά, κάποιος «παπαράτσι» το αποθανάτισε.

Σαφέστατα ο καθένας έχει δικαίωμα να πίνει καφέ με τον οποιονδήποτε αλλά … οι καιροί είναι πονηροί και ο Μ. Τσέπελης, δεν φημίζεται για την ορθή πολιτική του τακτική, αφού στο πρόσφατο παρελθόν, με την ανέντιμη και κυρίως «φιλική» παρουσία, προχώρησε αδίστακτα στην άλωση  πολιτικών συνειδήσεων, «εξαγοράζοντας» συμβούλους από την παράταξη του Χ. Δημαρχόπουλου και τοποθετώντας τα πρωτοκλασάτα του στελέχη σε θέσεις ευθύνης, σχεδόν την διέλυσε, πράττοντας ακριβώς το ίδιο και με την παράταξη του Γ. Παπαχρόνη, «εξαγοράζοντας» και τοποθετώντας σε θέσεις ευθύνης τα στελέχη του, διευκρινίζοντας βέβαια ο δήμαρχος, ότι δεν πρόκειται περί εξαγοράς, αλλά οι «κολωτούμπες» πολιτικοί του Παπαχρόνη, προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους στο κοινό καλό.

Η ουσία είναι ότι ο Μ. Τσέπελης διέλυσε στην κυριολεξία τις δύο αντίπαλες παρατάξεις και από ότι πληροφορούμεθα, το ίδιο προσπαθεί να κάνει και με την παράταξη του Σ. Μελισσόπουλο όμως, όπως δείχνουν μέχρις στιγμής τα πράγματα, οι προσπάθειες του πέφτουν στο κενό.

Ακολούθως ζητήσαμε τον Πασχάλη Λύρατζη,  ενός από τους βασικούς πυλώνες της παράταξης, να μας σχολιάσει την εν λόγω φωτογραφία.

Η απάντηση του Π. Λύρατζη που γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Μ. Τσέπελη, επίσης σε έντονο ύφος, κατέθεσε τον δικό του σχολιασμό.

Τον καταγράψαμε και παρουσιάζουμε: «Εμείς από τον κύριο Τσέπελη, μπορούμε να του πάρουμε υποψηφίους και του παίρνουμε. Αυτός από εμάς, πιστεύει ότι πήρε, δεν  πήρε αυτός, αλλά του χαρίσαμε εμείς. Και όποιον -α  νομίζει ότι τον – την πήρε, δεν μας πήρε, του τον – την χαρίσαμε. Τα υπόλοιπα στην συνέχεια».

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε παρά τις πιέσεις, τα συγκεκριμένα πρόσωπα, παραμένουν στην παράταξη του Σ. Μελισσόπουλο.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Αποδεικνύεται ότι ο Μελισσόπουλος δεν είναι ούτε Παπαχρόνης ούτε Δημαρχόπουλος.

Αποδεικνύετε ότι ο Μ. Τσέπελης, δεν αλλάζει και ότι είναι ξεκάθαρα ένα πολιτικό ον και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του.

Αποδεικνύεται ότι η κοινωνία παρακολουθεί τα πολιτικά πράγματα, άσχετα αν έχει γυρίσει την πλάτη σε πρόσωπα και πολιτικές.

Αποδεικνύεται ότι το παιγνίδι είναι σκληρό και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές του Οκτωβρίου, θα γίνει σκληρότερο.

Τέλος, θα πρέπει να πούμε στους νέους – νέες υποψηφίους – ες, ότι η πολιτική, είναι σκληρό παιγνίδι και τις περισσότερες φορές, οι λύκοι, είναι ντυμένοι, με προβιά προβάτου.

Και όσο για τους οργισμένους συμβούλους, φίλους  και συγγενείς των … θυμάτων,  καλό είναι να έχουν κατά νου την φράση «πάταξον μέν, ἄκουσον δε»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ