Οι εκλογές τελείωσαν, ο λαός της ΝΔ Ξάνθης, αποφάσισε να εκπροσωπηθεί και πάλι από τον βουλευτή Σ. Τσιλιγγκίρη, ο οποίος, χρησιμοποίησε τους πάντες και τα πάντα – ακόμη και τους πολιτικούς του αντιπάλους του δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει, φοβούμενος προφανώς, ότι η Μαίρη Τσιακίρογλου ε κινείτο με εντιμότητα και αυτό ίσως επηρέαζε ψηφοφόρους που δεν θα ανήκαν στο “σόι”. Αυτό είναι προς τιμήν της Μαίρης Τσιακίρογλου η οποία απλά αγωνίσθηκε μόνη και έντιμα. Προφανώς αυτή η λέξη είναι άγνωστη σε αυτούς που θέλουν πάση θυσία να είναι βουλευτές, ανεξάρτητα αν παρουσίασαν ή όχι πολιτικό έργο κατα την διάρκεια της βουλευτικής θητείας τους στον νομό.

ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;
Για τον απλούστατο λόγο ότι έδειξε στους Ξανθιώτες ότι διοικούνται από ένα αόρατο και ορατό «σύστημα», που αποφασίζει πίσω από κλειστές πόρτες, για τους ίδιους τους πολίτες, χωρίς την παρουσία τους και η Μαίρη Τσιακίρογλου, με τον έντιμο αγώνα της, την στήριξη «καθαρών» ανθρώπων, κάθισε στο σβέρκο του συστήματος με 4048 ψήφους.

Δεύτερη λοιπόν στην κούρσα για την βουλή, αποδεικνύοντας ότι όλοι δεν είναι ίδιοι.
Αποδεικνύοντας ότι την εντιμότητα από 4048 Νεοδημοκράτες της Ξάνθης, δεν κατάφερε το «σύστημα» να την ξηλώσει.
Με αυτήν την μεγάλη προίκα η Μαίρη Τσιακίρογλου, στις επόμενες εκλογές, θα είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής της Ξάνθης και αυτό το πράγμα, το πολιτικό παρα ιερατείο το ξέρει.