Είναι η ώρα της Μαίρης Τσιακίρογλου

Εμφανέστατα «ο δικός σας άνθρωπος», όχι μόνο σαν σύνθημα, αλλά ως πορεία, αντίληψη, κατανόηση των αναγκών των Ξανθιωτών και η σοβαρή ανάληψη δεσμεύσεων της υποψηφίου βουλευτού της ΝΔ Μαίρης Τσιακίρογλου, απέναντι στα προβλήματα των Ξανθιωτών, είναι το μέτρο σύγκρισης πολιτικών συμπεριφορών του παρελθόντος και μιλούμε για Ξανθιώτες κοινοβουλευτικούς, που με την απουσία και την αδιαφορία τους πλήγωσαν τους Ξανθιώτες που αυτή την Κυριακή θα επιλέξουν σοβαρούς , εργατικούς, έντιμους εκπροσώπους για να στείλουν με την ψήφο τους στην βουλή των Ελλήνων.

Ναι η Κυριακή  είναι η μέρα της Μαίρης Τσιακίρογλου, του δικού μας ανθρώπου, που θα δώσει φωνή στους Ξανθιώτες μέσα στο κοινοβούλιο αφού για 4 χρόνια  μπήκαν στο περιθώριο στην τελευταία κοινοβουλευτική περίοδο.

Η Μαίρη Τσιακίρογλου δεν πείθει μόνο με την παρουσία της, αλλά με την πορεία της.

Μία πορεία που όπως δείχνει η συμπεριφορά των Ξανθιωτών έγινε αποδεκτή και έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Μαίρη Τσιακίρογλου δούλεψε και δουλεύει για τον τόπο, αφού εκπροσώπησε και εκπροσωπεί επάξια τους επαγγελματίες της Ξάνθης.

Αναμφίβολα η Μαίρη Τσιακίρογλου πορεύεται έντιμα όλα αυτά τα χρόνια και δεν χρειάζεται ιδιαίτερα λόγια από υποβολείς, αλλά σκέψη από τους ψηφοφόρους, οι οποίοι βάζουν το συμφέρων του νομού πιο μπροστά από τα προσωπικά τους θέλω.

Είναι η ώρα της Μαίρης Τσιακίρογλου. Μια ανάσα χρόνος μέχρι την Κυριακή.\

Η Μαίρη Τσιακίρογλου είναι ο δικός μας άνθρωπος, είναι ο άνθρωπος της Ξάνθης.

Η ίδια σε ανάρτηση της αναφέρει: «Στις 21 Μαΐου, αποφασίζουμε για το μέλλον μας, το μέλλον της Ξάνθης μας…Για όλα αυτά που διεκδικούμε και οφείλουμε στον Νομό μας, με φωνή δυνατή και αποφασιστική.

Παρούσα μια ζωή…Η δική σας φωνή…» και ζητά την ψήφο των γυναικών οι οποίες δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα. Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Για όλες τις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη της καθημερινότητας.

Για τις γυναίκες που έχουν ήδη κάνει ή προσπαθούν να κάνουν οικογένεια.

Για τις εργαζόμενες που προσπαθούν να κερδίσουν και να διακριθούν.

Αξίζουμε καλύτερη Παιδεία και υγεία, περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερες αμοιβές.

Δώστε μου τη δύναμη να τις διεκδικήσω».