60-30-10 η Σταυρούπολη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ;

Αυτοί που γνωρίζουν δίνουν 60 – 70% στον Στράτο Κοντό

30% στον Σάββα Μελισσόπουλο

10% στον Τσέπελη

Δεν έχουμε σαφή εικόνα για τον Χ. Δημαρχόπουλο γιατί ο ίδιος επέλεξε να κινείτε πολύ κρυφά και κρατά τους τόνους πολύ χαμηλά.

Σαφώς και τα ποσοστά δεν βγήκαν από κάποια σφυγμομέτρηση αλλά από την πορεία, τις κινήσεις τις μεταγραφές και φυσικά τα λεγόμενα των ντόπιων που τα γνωρίζουν όλα και για όλους.

Ο Σ. Μελισσόπουλος έκανε πολύ δυνατό «μπάσιμο» στα ορεινά της Σταυρούπολης και ήδη δρέπει τους καρπούς της παρέμβασης.

Δεν έχουμε ακόμη σαφή εικόνα για το τι θα κάνει ο Σερεφιάς Διαμαντής μιας και κρατά τα χαρτιά του κλειστά και στις προηγούμενες εκλογές συνεργάστηκε με τον Μ. Τσέπελη.

Επίσης είναι θέμα για το τι πρόκειται να πράξει σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γ. Τσορμπατζίδης από το Νεοχώρι που συνεργάσθηκε με τον Μ. Τσέπελη που και αυτ΄ςο κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Εκτίμηση όλων είναι ότι ο αντιδήμαρχος του Μ. Τσέπελη  στην Σταυρούπολη Απόστολος Ελευθεριάδης στην παρούσα συγκοιρία είναι πολιτικά «τσαλακωμένος» και πλήρωσε την αδυναμία της ΔΕΥΑΞ να ανταποκριθεί άμεσα και έγκαιρα στην διακοπή τις υδροδότησης στο Λυκοδρόμιο και τα γύρω χωριά.

Ο Απόστολος Ελευθεριάδης, έχασε πολλά από τα ερείσματά του στην Σταυρούπολη λόγω της διακοπής του νερού τις ημέρες του Πάσχα.

Αυτό ήταν η σταγόνα που γέμισε το ποτήρι και τόνισε την ανεπάρκειά της διοίκησης.

Ένα άλλο θέμα που δεσπόζει στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ετφραιμίδης ο οποίος «ελέγχει» το μεγαλύτερο κομμάτι της σταυροδωσίας στην Σταυρούπολη.

Επίσης κρατάει κλειστά στα χαρτιά του άσχετα αν τον τελευταίο καιρό φαίνεται πώς οι σχέσεις του με τον Χ. Μέτιο αποκαθίστανται.

Όμως ο Ν. Ευφραιμίδης δεν είπε ακόμη την τελευταία του κουβέντα. Με δεδομένο ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ενεργά ο ίδιος με τις δημοτικές εκλογές ή όποιον και αν στηρίξει θα έχει κατά την εκτίμηση μας ένα θετικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ανεπαρκής υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κρατά “διπλαρωμένο” τον Ν. Ευφραιμίδη και δηλώνει φίλος του. Εννοείται μέχρι να κάνει την “δουλειά” του.

Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Α.Π.