Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ «ΙΣΤΟΡΙΕΣ» ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ;

Και ξαφνικά μέσα στην βδομάδα «έσκασαν» τέσσερα  γεγονότα με πρωταγωνιστές προβεβλημένα στελέχη της μειονότητας.

Τέσσερα γεγονότα  ήρθαν στην επικαιρότητα στην πανελλήνια ειδησεογραφία, με τις πράξεις  και τις πρωτοβουλίες τους στελεχών από την μειονότητα που σύμφωνα με εκτιμήσεις βρίσκονται στο περιβάλλον του ψευτομουφτή και του Προξενείου.

Είναι τυχαίο; ή μήπως κάτι ετοιμάζεται στην Θράκη από την πλευρά της Τουρκίας που με δορυφόρο το προξενείο προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση με αφορμή τις εκλογές του Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν, ο οποίος, αφού έφαγε «πόρτα» από την Βουλγαρία και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές Χώρες που προσπάθησε να κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις, επέλεξε την ένταση στην Θράκη με άρωμα προβοκάτσιας;

Με δεδομένο ότι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν του απαγόρεψαν να κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Θράκη για να προσελκύσει ψηφοφόρους, δεν του βγαίνει –Ερντογάν- η με ήπιο τρόπο προσέλευση τουρκογενών από τη  Θράκη γιατί απλούστατα δεν θα πάνε.

Άρα ο μόνος τρόπος να πάρει ψήφους από τους Τουρκογενής τη Θράκης, είναι να τους πάρει κάτω από πίεση.

Η πίεση δεν υφίσταται γιατί έχει το «ως γκελντίν» από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτός ίσως είναι ο λόγος προτιμά να δημιουργήσει ένταση με οποιονδήποτε τρόπο, για να τονίσει ότι η «μητέρα πατρίδα» είναι εκεί και περιμένει τους Τουρκογενής της Θράκης .

Έτσι ξεκινούν να συμβαίνουν ύποπτα γεγονότα. Παίρνει φωτιά το τζαμί στο Διδυμότειχο. Ακολούθως δημοτικός σύμβουλος από τον δήμο Μύκης, κηρύττει ιερό πόλεμο κατά τις ορθοδοξίας μέσα από το Φέισμπουκ. Μετά, άνευ λόγου και σοβαρής αιτίας ανεξαρτητοποιείτε Περιφερειακός σύμβουλος της συμπολίτευσης, που έτυχε τιμής, δόξης και προσοχής και από τους δύο Περιφερειάρχες, τον αείμνηστο Παυλίδη και τον νυν Χ. Μέτιο. Ο εν λόγο Περιφερειακός Σύμβουλος  ανεξαρτητοποιείται στη ουσία άνευ λόγου και αιτίας. Ακολούθως,   έχουμε έναν περιφερειακό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, ΠΑΣΟΚ, να βγαίνει σέλφι με το σήμα των Γκρίζων Λύκων και χθες «έσκασε» η βόμβα με τα όπλα.

Τελικά είναι τυχαία όλα αυτά ή κάποιος για κάποιον λόγο, σίγουρα όχι για καλό, τα ενορχηστρώνει;