Ο ΤΡΟΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ

Δέχθηκε επίθεση επειδή κρέμασε ελληνική σημαία

Η Αθήνα πιο μακριά όσο ποτέ, από την Θράκη

Όσοι έπεσαν από τα σύννεφα με την υπόθεση της γυναίκας από το χωριό Άνω Θέρμη στα Πομακοχώρια που σήκωσε την Ελληνική σημαία στο σπίτι της ή είναι βαθιά νυχτωμένοι ή είναι ψεύτες.

 Η τρομοκρατία από τους έμμισθους του προξενείου είναι βαθιά ριζωμένη στα πομακοχώρια όπως καταγγέλλει ο εκδότης της Ζαγάλισα και θα πω αυτό που λέω πάντα.

Το Προξενείο και τα «τσανάκια» του, δήμαρχοι, μειονοτικοί βουλευτές, πολιτικάντηδες κάθε είδους και ντόπιοι εξουσιολάτρες της πλειονότητας, έχουν στήσει εδώ και πολλά χρόνια από κοινού ένα δίχτυ που προστατεύει τα συμφέροντά τους και όλοι αυτοί κάνουν απλά την δουλειά τους και «κονομάνε» έμμεσα ή  άμεσα.

Δηλαδή κονομάνε πουλώντας τρόμο και φόβο σε όποιον τολμήσει και έχει αντίθετη φωνή σε ότι συμβαίνει στα πομακοχώρια κοινώς ως μπράβοι ή εκλεγόμενοι σε θέσεις εξουσίας.

Το αποτέλεσμα είναι ότι κονομάνε χρήμα και οι πιο τυχεροί κονομάνε μέσα από την εξουσία.

Το χρήμα δυστυχώς δεν έχει ούτε πατρίδα ούτε χρώμα ούτε κόμμα.

Το χρήμα είναι χρήμα.

Και το ξαναγράφω, όλοι οι παραπάνω, κάνουν απλά την δουλειά τους και θα πει ίσως κάποιος και “καλά κάνουν” αφού με αυτόν τον τρόπο βγάζουν το μεροκάματό τους.

Η πολιτεία όμως τι ακριβώς κάνει για να προστατεύσει τους πολίτες που έχουν διαφορετική θεώρηση από το κατεστημένο;

Και πάμε στο δια ταύτα.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία με θύμα μια γυναίκα από τις Άνω Θέρμες, στην ορεινή Ξάνθη, είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την συχνότητα του MEGA και την εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και την Ανθής Βούλγαρη.

Την καταγγελία ανέδειξε ο καθηγητής του ΔΠΘ, Γεώργιος Κυριακού, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε το 2020.

Το περιστατικό σημειώθηκε την 25η Μαρτίου, όταν η γυναίκα σήκωσε μια ελληνική σημαία στο σπίτι της.

«Δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα συγχωριανών της, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της, έσκισαν την ελληνική σημαία και την προπηλάκισαν. Ακολούθως, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Ανέβασε άλλη ελληνική σημαία και επαναλήφθηκαν τα γεγονότα», δήλωσε o Γιώργος Κυριακού, καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στη Θράκη.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κυρίου Κυριακού, η κατάσταση έγινε χειρότερη και η αστυνομία δεν κατάφερε να την προστατεύσει. «Όταν μου διηγήθηκε όσα υπέστη ένιωσα ντροπή που κάποιος Έλληνας πολίτης δέχτηκε τέτοια συμπεριφορά», συμπλήρωσε ο κος Κυριακού.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να φύγει από το χωριό της μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε και πλέον μένει στη Ξάνθη.

Τελικά ποιος προστατεύει του Έλληνες Πολίτες στην Ελλάδα;