“ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ”

Δεν θα σχολιάσουμε την ανάρτηση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της παράταξης  του Σ. Μελισσόπουλου, Γ. Μπόσβελη για την μία ακόμη απευθείας ανάθεση της δημοτικής αρχής σε φιλικό μέσο ενημέρωσης ύψους 9.920 ευρώ.

Ο Γ. Μπόσβελης τα λέει τόσο γλαφυρά που αν και ένας συνδημότης του σκέφτεται να ψηφίσει την παράταξη του Μ. Τσέπελη, είναι βέβαιο ότι θα το σκεφθεί πολύ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν εκλεγεί εκ νέου στον δημαρχιακό θώκο θα κάνει τα ίδια. Θα σκορπάει τα λεφτά των δημοτών για να «κονομάνε» οι δικοί του και απλά τίθεται το ερώτημα αν όλα αυτά τα χρήματα ύψους περίπου 200.000 ευρώ την τελευταία 3ετία πάνε όλα στους εν λόγω κολλητούς;

 Μήπως τελικά συγκεντρώνονται χρήματα στο προεκλογικό κουτί της παράταξης;

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε οι Ξανθιώτες είναι άξιοι της μοίρας τους.

Με λίγα λόγια οι Ξανθιώτες με τα δικά τους χρήματα πληρώνουν την προεκλογική καμπάνια του δημάρχου.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Γ. Μπόσβελης: «Άνοιξε πέτρα για να μπω»

Αυτό το τραγούδι της Μαρινέλας μου ήρθε στο μυαλό μόλις διάβασα στην Διαύγεια το παρακάτω έγγραφο και ερωτώ την Δημοτική μας αρχή.

«Live streaming των παρελάσεων του Ξανθιώτικου καρναβαλιού  ποσού 9.920,00€ στον ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ» Κύριε Τσέπελη, κύριοι της Δημοτικής Αρχής .

Για δουλειά λίγων ωρών ο κύριος αυτός θα εισπράξει το ποσό των 9.920 ευρώ, ποσό πολύ μεγαλύτερο από τις ετήσιες αμοιβές εργάτη εργοστασίου..

Βέβαια είναι κατά κάτι λιγότερο από τις ετήσιες αποδοχές ενός ίκαρου που φυλάει τους αιθέρες της πατρίδας μας, ή ενός αστυνομικού, ή στρατιωτικού ή ακόμη και γιατρού του νοσοκομείου μας για μισθοδοσία ολόκληρου έτους.

Χρυσώνετε μήπως κάποιους, τους επιλέγετε με απ’ ευθείας αναθέσεις, χωρίς αξιολόγηση, με μόνο κριτήριο το προσωπικό σας λιβάνισμα το οποίο πρέπει να παραδεχτούμε ότι το κάνουν με αυταπάρνηση;

Λες και είναι η μοναδική ιδιοφυΐα στο είδος του άλλοτε ως δημοσιογράφος, άλλοτε ως συντηρητής καυστήρων, ως φωτογράφος, ως DJ, ως διοργανωτής ημερίδων πληροφόρησης, ως κατασκευαστής πανό και πλήθος άλλων ιδιοτήτων.

Φαινόμενα κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος σε τέτοιο βαθμό και σε συγκεκριμένους ανθρώπους μόνο ντροπή μπορούν  να προκαλέσουν στους Ξανθιώτες.

Υπάρχουν και άλλοι που κάνουν την ίδια δουλειά και μάλιστα πιστεύω με πολύ λιγότερα.

Γιατί δεν κάνετε διαγωνισμό; Μήπως θα θυμώσουν ορισμένοι;

Μποσβελης Φ Ιωάννης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με την σύμπραξη των τεσσάρων και επικεφαλής

Σάββα Μελισσοπουλο.