Η Hellenic Train θυμάται τους Θρακιώτες ιθαγενής  μόνο το … απόγευμα

ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Είναι βέβαιο ότι οι πολιτικοί ταγοί του τόπου, ελέω προεκλογικής περιόδου, είπαν στην εταιρεία που διαχειρίζεται την περιουσία του Ελληνικού λαού «δώσε  κάτι στους Θρακιώτες να μην γκρινιάζουν». Και η εταιρεία των τραίνων, για να ικανοποιήσει τους πολιτικούς άρχοντες που την ανέχονται να διαχειρίζεται την μετακίνηση των πολιτών ανάλογα με τα συμφέροντά της και σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών … έδωσε απογευματινά δρομολόγια τραίνων στους ιθαγενής της Θράκης.

Και να λοιπόν, μετά από την κατακραυγή του κόσμου και την θεσμική παρέμβαση της Ελληνικής Λύσης, (οι υπόλοιποι πολιτικοί ταγοί της Θράκης, ακόμη κοιμούνται  τον ύπνο του δικαίου) κάτι  άρχισε να κινείται επάνω στις ξεχασμένες ράγες της σιδηροδρομικής γραμμής Αλεξανδρούπολης Ξάνθης αλλά … μόνο το απόγευμα, για να μην ξυπνήσουν οι τοπικοί  άρχοντες και ζητάνε περισσότερα.

Η  εταιρεία των σιδηροδρόμων, προφανώς μετά από πίεση υπουργών, ελέω προεκλογικής περιόδου,  αποφάσισε να στείλει καθρεφτάκια στους ιθαγενής της Θράκης, ανακοινώνοντας  ότι ναι μεν θα τους βάλλει τραίνο για να εξυπηρετηθούν αλλά μόνο το απόγευμα ενώ τις άλλες ώρες θα τους έχει λεωφορεία.

Όπως και να έχει το όλο θέμα αποδείχθηκε ότι όταν υπάρχει κοινή βούληση των πολιτών, ανεξάρτητα ποιόν επέλεξαν να τους διοικήσει τοπικά, μπορεί να γίνουν πράγματα. Μισά στην αρχή αλλά … αν συνεχιστεί η πίεση κάτι μπορεί να γίνει.

Στην αρχή οι Θρακιώτες με την ψήφο τους πρέπει να αλλάξουν το αδιάφορο πολιτικό προσωπικό. Μετά βλέπει και τα υπόλοιπα.

Όπως και να έχει το πράγμα η Hellenic Train ανακοίνωσε τα δρομολόγια της για τους ιθαγενής της Θράκης, η οποία δυστυχώς, στερείτε Περιφερειάρχου, δημάρχων και βουλευτών.

Ποιο συγκεκριμένα:

1675

ΑΛΕΞ/ΠΟΛΙΣ (λιμάνι) – ΞΑΝΘΗ

14:54 – 16:31

 

3677

ΑΛΕΞ/ΠΟΛΙΣ (λιμάνι) – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

18:56- 20:00

 

1676

ΞΑΝΘΗ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΙΣ (λιμάνι)

16:40 – 18:17

 

3678

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΙΣ Κέντρο

20:20 – 21:17

 

Σημειώνεται ότι τα πρωινά δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία ως έχουν.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ