Είναι παρόντες

Η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ είναι παρούσα στις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις του δήμου Ξάνθης.

Αυτό τονίστηκε από τον επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη σε οικογενειακό μάζεμα που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό χώρο εστίασης της πόλης.

Παρόντες σχεδόν όλα τα μέλη της παράταξης που αγωνίσθηκαν για μία ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ και παρόλη την  επιλογή των Ξανθιωτών  να προτιμηθούν τρία μέλη της παράταξης για να τους εκπροσωπήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ζεστό  – οικογενειακό κλίμα συνοδεία καλού φαγητού, κρασιού και μουσικής, ο Πασχάλης Λύρατζης εξέφρασε τις βαθύτατες ευχαριστίες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα στελέχη της παράταξης του ζητώντας να συνεχίσουν ενωμένοι και την περίοδο που η παράταξη τους θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση τον αγώνα τους. Τους συνεχάρη όλους και τόνισε ότι παρόλες τις δυσκολίες, του μικρού χρόνου της οργάνωσης της παράταξης και την σθεναρή επίθεση που δέχθηκε ο συνδυασμός τους από «διάφορα κέντρα»,  αυτός όχι μόνο άντεξε αλλά έβγαλε και τρείς έδρες όταν όλοι θεωρούσαν αποτυχημένη την προσπάθεια. «Αυτό το πετύχαμε χάρις σε σας, χάρις στον αγώνα σας και την αυτοθυσία σας» είπε στην συνέχεια ο Πασχάλης Λύρατζης, τονίζοντας ότι όλοι θα είναι παρόντες στον αγώνα που συνεχίζεται για να εδραιωθεί ο πολιτικός λόγος της παράταξης, όπου στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσει τον δήμο Ξάνθης με αξιώσεις. «Πετύχαμε, παρόλο που 87 διαφορετικοί άνθρωποι μαζευτήκαμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και γίναμε μία παρέα, οικογένεια. Δημιουργήθηκαν φιλίες, σχέσεις ανθρώπινες ζυμωμένες με έναν τίμιο και καθαρό αγώνα. Είμαστε νέοι και έχουμε όλον τον καιρό μπροστά μας. Η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ θα συνεχίσει να υπάρχει. Θα δίνει το παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα συμμετέχετε όλοι σας στο δημοτικό συμβούλιο άσχετα αν πετύχατε ή όχι να εκλεγείτε και από εκεί και πέρα, έχουμε μπροστά μας 4 χρόνια για να δουλέψουμε για την επόμενη μέρα».

Στην συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης ζήτησε από όλα τα στελέχη να μην χολωθούν με κανέναν από τους οικείους τους οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους δεν τους ψήφησαν και ψήφισαν κάποιους άλλους, λόγω υποχρεώσεων ή γιατί θεωρούσαν ότι ήταν ικανότεροι.

Στην συνέχεια παρουσίασε τους αφανείς «ήρωες» της παράταξης και έδωσε το έναυσμα για το οικογενειακό γλέντι που φούντωσε στην κυριολεξία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.