Παραίτηση από Δημοτικό Σύμβουλο Γ. Παπαχρόνη

Πολλά τα ερωτηματικά που ακολουθούν την κίνηση Παπαχρόνη –  τελικά οι «4» έγιναν «3»;

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» Γ. Παπαχρόνης, υπέβαλε την παραίτηση του στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μπούτο, ο οποίος και την ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου λίγο μετά της 12 τα μεσάνυχτα.

Προηγήθηκε συνάντηση των «4» αλλά δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε και αν οι «4» θα συμπορευτούν στις εκλογές του 2023 με δεδομένο ότι σχεδόν το 70% της παράταξης του Γ. Παπαχρόνη παραιτήθηκε ή εξαγοράσθηκε έναντι θέσεων εξουσίας από την διοίκηση του Μ. Τσέπελη.

Θα αντικαταστήσει τον Γ. Παπαχρόνη ο πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος ο γνωστός επαγγελματίας – ζαχαροπλάστης Σ. Αρσενίου.

Από την ώρα που γνωστοποιήθηκε η παραίτηση του Γ. Παπαχρόνη προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον επικεφαλής των «4» Σ. Μελισσόπουλο, τον Π. Λύρατζη και τον Γ. Χατζηθεοδώρου αλλά δεν κατέστη δυνατόν.

Οι λόγοι που προβάλλει ο Γ. Παπαχρόνης για την παραίτηση του  είναι λόγοι υγείας όμως, στενοί του συνεργάτες αναφέρουν ότι μετά τις απώλειες τροφίμων που καταγράφηκαν στο γηροκομείο της Ξάνθης όπου και είναι Πρόεδρος, ο ίδιος,  τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ σκεφτικός και προφανώς η παραίτηση του, χωρίς να μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, έχει σχέση και με την κατάσταση που επικρατεί στο γηροκομείο.

Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν όχι μόνο σε Εθνικό επίπεδο αλλά και σε τοπικό.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ.

Ξάνθη  26/08/2022

 

Προς : Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

κ. Ιωάννη Μπούτο

Κοιν : Τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελη

 

Κύριε Πρόεδρε,

με την παρούσα επιστολή σας δηλώνω την παραίτησή μου από Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης για λόγους ψυχικής και σωματικής υγείας…

Εύχομαι σε σας και σε όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους καλή συνέχεια και καλές αποφάσεις για την πόλη και το Δήμο που αγαπάμε μέχρι τη λήξη της θητείας σας.

Σας παρακαλώ να καλέσετε να αναλάβει καθήκοντα ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος του ψηφοδελτίου μας. Το επόμενο χρονικό διάστημα η παράταξή μας θα ορίσει τον νέο επικεφαλή δημοτικό σύμβουλο  που θα μας εκπροσωπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης.

 

 

Με τιμή,

 

Παπαχρόνης Χαρ. Ιωάννης