Οι «4» έγιναν 3+1

ΜΟΤΟ ΤΟΥ Μ. ΤΣΕΠΕΛΗ: «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ»

Σύμφωνα με νεότερες διασταυρωμένες πληροφορίες, οι λόγοι της παραίτησης του Γιάννη Παπαχρόνη είναι οι πολλές πιέσεις που δεχόταν τον τελευταίο καιρό (και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές και η αποδοχή του εγχειρήματος των «4» είχε την σχετική απήχηση στους ψηφοφόρους της Ξάνθης, οι πιέσεις των συμβούλων του Παπαχρόνη προς τον ίδιο, γινόταν εντονότερες) προκειμένου να προσχωρήσει στην παράταξη Τσέπελη και φυσικά το μη αναμενόμενο γεγονός των θανάτων στο γηροκομείο όπου είναι πρόεδρος.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Γ. Παπαχρόνης μπορεί στις παρούσες συγκυρίες να παραιτήθηκε για να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στα σημαντικά ζητήματα που προέκυψαν στο  γηροκομείου της Ξάνθης όμως, στις επόμενες αυτοδιοικητικές θα είναι παρών με τους «4».

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την έρευνά μας είναι ότι οι «αποστάτες» της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» που έναντι πινακίου φακής,  πίεζαν τον επικεφαλής της παράταξης να προσχωρήσει στην παράταξη του Μ. Τσέπελη, προφανώς αυτή η προσχώρηση Θα συγκάλυπτε την δική τους «αποστασία»  μιας και η κοινωνία της Ξάνθης που τους εμπιστεύθηκε όντες στην παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας» και τους είδε να «λακίζουν» προς την παράταξη του Μ. Τσέπελη, θα τους πήραν στο «ψιλό».

Σε αυτή την λογική και κατόπιν πιέσεων του αρχιμάγειρα  της διαπλοκής Μ. Τσέπελη, μετέφεραν την πίεση στον Γ. Παπαχρόνη που θα λειτουργούσε ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα δικά τους ανομήματα και πολιτικά κρίματα.

Ο Γ. Παπαχρόνης προτίμησε να μην δεχθεί και παραιτήθηκε ως προς το πολιτικό σκέλος της ιστορίας.

Βέβαια μέσα από όλο αυτό αναδεικνύεται περίτρανα πώς λειτουργεί ο δήμαρχος ο οποίος αποδεικνύεται μαιτρ στο «διαίρει και βασίλευε».

Άραγε όταν ένας δήμαρχος διαλύει οργανισμούς και «κολεγιές» για να παραμείνει στην θέση του, ποιο κοινό καλό θα προσέφερε στους ψηφοφόρους οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα  είναι το εφαλτήριο για την δική του πολιτική αναρρίχηση