Δροσερό και η ζωή σε βάρος των Ξανθιωτών συνεχίζεται – Η παρέμβαση της αστυνομίας έφερε πρόστιμα – Αρκούν όμως για να αλλάξει η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων;

Ξενύχτησε και πάλι η Ξάνθη υπό των ήχων των Τουρκικών αμανέδων μέχρι και τις 03.30 της Παρασκευής

Σύμφωνα με καταγγελίες που δεχτήκαμε από συμπολίτες μας όπου για μία ακόμη βραδιά ξενύχτησαν  υπό  τους ήχους ….  Τούρκικων αμανέδων προερχόμενες από το Δροσερό όπου πιθανόν να γίνονταν κάποιος γάμος ή γλέντι, “ξενύχτησε” και πάλι η Ξάνθη! Τα τραγούδια μάλιστα στα περισσότερα σπίτια μέχρι και τις 03.30 τα ξημερώματα ακούγοντας λες και τα τσιφτετέλια βρίσκονταν δίπλα σου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η παρέμβαση της αστυνομίας μετά τις καταγγελίες είχε σαν αποτέλεσμα την εφαρμογή του νόμου και την επιβολή προστίμων για την ηχορύπανση.

Όμως εκτιμούμε ότι το πρόβλημα στους συγκεκριμένους συντοπίτες μας δεν είναι η εφαρμογή του νόμου. Σε παλιότερο ρεπορτάζ μας καταγράφουμε την επιθετική συμπεριφορά των μεθυσμένων ανθρώπων οι οποίοι απειλούσαν τους αστυνομικούς  και θα έπρεπε εκείνη την στιγμή να γίνει χρήση όπλων για να σταματήσει το κακό.

Η πολιτεία, ο δήμος και η εκπαιδευτική κοινότητα πρέπει να αναλάβουν άλλες δράσεις προκειμένου να ενσωματωθούν αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι όντας στο περιθώριο λειτουργούν έτσι όπως λειτουργούν.