Νόσησε από τον κοροναϊό η ενημέρωση; Κανένα επίσημο «μαντάτο» από το Δροσερό – Μυρίζει εκλογές;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Πυκνή ομίχλη επικρατεί γύρω από τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναφορικά με τον κορωναϊό στο Δροσερό. Από το πρωί προσπαθούμε να πληροφορηθούμε τα επίσημα αποτελέσματα των δειγμάτων,  αλλά συναντάμε χείλη ερμητικά … κλειστά.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης δεν γνώριζε να μας πει και από τον ίδιο πληροφορηθήκαμε ότι δεν συμμετείχε στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Ξάνθης την Κυριακή υπό την προεδρεία του υφυπουργού κυρίου Χαρδαλιά (;;;;;;;;)

Δηλαδή αν έγινε κατανοητό ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε στην σύσκεψη τα πολιτικά στελέχη και τους θεσμικούς φορείς οι οποίοι άφησαν και αφήνουν απροστάτευτο και ανενημέρωτο τον λαό της Ξάνθης και όχι τον Ιατρικό Σύλλογο

Γιατί τόση μυστικοπάθεια πια;

Εδώ πλέον μετά από αυτήν την μυστικοπάθεια και μετά από τις δηλώσεις του υφυπουργού πολιτικής προστασίας,  ο οποίος αντί να πάρει «κεφάλια» γιατί οι πολιτικές και θεσμικές δυνάμεις του τόπο αφού άφησαν στο σκοτάδι της παραπληροφόρησης τα γεγονότα στον νομό και έγραψαν στα παλιότερα των υποδημάτων τους την υγεία της Ξάνθης, επιβραβεύτηκαν κιόλας.

Αν όλο αυτό συνδυαστεί και με το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη μάλλον μυρίζουν εκλογές.

Όλος ο Ελληνικός Λαός, υπάρχει διάχυτη η αίσθηση, ότι ζει σε μία προεκλογική περίοδο που επιτρέπετε να ακούγεται από «ευάλωτη» κοινωνική ομάδα ότι η καραντίνα δεν τους επιτρέπει να… κλέψουν και να… ζητιανεύουν, όπως βέβαια και σε όμοια ευπαθή κοινωνική ομάδα στην Ξάνθη που ζει σε βάρος των νοικοκυραίων, επιτρέπετε ατιμωρητή να φτύνει στο πρόσωπο τον αστυνομικό για να τον κολλήσει κορωναϊό, ότι χειρότερο έγκλημα μπορεί να κάνει άνθρωπος αλλά κρεμάει τον παπά γιατί έδωσε την θεία κοινωνία σε πολίτη. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο παπάς κρεμιέται γιατί εγκλιμάτισε αλλά ο Ρομά μπορεί να κλέβει και να σπέρνει την μόλυνση στους αστυνομικούς.

Τελικό συμπέρασμα; Αστυνομικοί και παπάδες στην πυρά.

Σαφώς και η λέξη ΙΣΟΝΟΜΙΑ  από τα χείλη των πολιτικών ταγών πήγε περίπατο.