Γεννήθηκα στην κωμόπολη Κίγκεν Μπρεντς  της Γερμανίας  από Έλληνες μετανάστες γονείς και  από το 1978 κατοικώ στην Ξάνθη. Είμαι εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και εργάζομαι σε Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο. Κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα με κατεύθυνση την «Παιδαγωγική και Δημιουργική Μάθηση»  και μετέχω ενεργά σε συνέδρια που αφορούν την επιστήμη μου. Έχω εργαστεί παλαιότερα και ως υπεύθυνη πωλήσεων και σχεδιάστρια επίπλων στον επιχειρηματικό τομέα. Γνωρίζω πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά. Ως εκπαιδευτικός και ταυτόχρονα ως μητέρα τριών παιδιών, έχω βιώσει την σημασία της παιδείας, στην διαμόρφωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Είμαι Γενική Γραμματέας  της «Ελλήνων Συνέλευσις Ξάνθης 2»  και υπεύθυνη του Πολιτικού Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις  Ε.ΣΥ.» για τον νομό Ξάνθης.  Θέλοντας να μοιραστώ την τεράστια δυνατότητα και το όραμα της  αναβάθμισης της παιδείας μας με τους συναδέλφους μου, συμμετείχα ως υποψήφια στις εκλογές του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης κατά  τα έτη 2016-2017 με τον συνδυασμό «ΕΛΛΗΝΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Ήρθε η ώρα εμείς οι ενεργοί πολίτες της Ελλάδας, να αξιοποιήσουμε όλα τα πνευματικά και οικονομικά υπερόπλα που διαθέτουμε, για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τον δυναστευτικό ζυγό των τραπεζιτών, παρέχοντας παράλληλα την ίδια ευκαιρία σε όλους τους πολίτες της Ευρώπης. Αυτή ήταν και είναι  άλλωστε, διαχρονικά η αποστολή του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας. Να μεταδίδει το ΦΩΣ και να δείχνει τον δρόμο της παιδείας και της προόδου σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, με αίσθηση απόλυτης ευθύνης για τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές γενιές.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ

Επιδιώκω να είμαστε σε συνεχή επαφή.

Στην ευρωβουλή θα είμαι ο εκπρόσωπός σου, ΕΣΥ είσαι ο κυρίαρχος

693 27 29 297

fb : Ευαγγελία Γιαδανού