Αυτή η εικόνα είναι από ένα σπίτι στο χωριό Άβατο της Ξάνθης και δεν είναι από σεισμό.

Είναι εικόνα ενός διακινητή που με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μετέφερε λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας και επειδή τον κυνηγούσε η αστυνομία έπεσε πάνω στο σπίτι και ευτυχώς που δεν τραυματίσθηκαν οι ένοικοι.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, η λαθρομετανάστευση στην Χώρα μας είναι χειρότερη από σεισμό και χιονοστιβάδα που στο διάβα της παρασέρνει ανυποψίαστους Έλληνες Πολίτες, περιουσίες, κάνοντας τους να νοιώθουν ανήμποροι, απροστάτευτοι σε αυτό το τσουνάμι βίαιης ισλαμοποίησης της Χώρας.

Αυτή η εικόνα και δεκάδες άλλες παρόμοιες εικόνες που είδαν το φώς της δημοσιότητας και που είναι βγαλμένες μέσα από τα σπλάχνα της Θράκης, αφήνουν ασυγκίνητους τους διοικούντες και τους ανθρώπους που καθημερινά, στον βωμό των πολιτικών επιδιώξεων τους, θυσιάζουν την ασφάλεια, την γαλήνη  και την ψυχή τους.

Άραγε μέχρι πότε αυτές οι εικόνες θα χαράσσουν τις μνήμες Ελλήνων Πολιτών οι οποίοι κοπιάζουν, ιδρώνουν και τρέμει το φυλλοκάρδι τους στην προσπάθεια να είναι «εν τάξη» απέναντι σε ένα κράτος που τους έχει εγκαταλείψει;

Α.Π.