Κίνδυνος θάνατος η μεταφορά λαθρομεταναστών στους δρόμους της Θράκης

 

Όταν πριν από έξη μήνες επισημάναμε την επικινδυνότητα των αλλοδαπών οδηγών – διακινητών – χωρίς άδεια οδήγησης οχήματος, δεχτήκαμε επικριτικά επιθετικά άρθρα στο πρόσωπο μας από δήθεν «προοδευτικούς» συναδέλφους μας.

Δυστυχώς το γράψαμε και το ξαναγράφουμε. Οι αλλοδαποί διακινητές που στερούνται άδειας οδήγησης είναι επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια και πριν λαλήσει τρείς ο … κόκορας απλά επιβεβαιωθήκαμε.

Καρφώθηκε ο οδηγός της Μερσεντές σε ένα τοιχίο στην είσοδο της Ξάνθης μεταφέροντας 16 λαθρομετανάστες τρέχοντας με  ταχύτητα 180 με 200 χιλιόμετρα την ώρα και ήταν νωρίς 22.30 όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες όπου όλοι οι Ξανθιώτες είναι στο δρόμο.

Εμείς απλά θα ρωτήσουμε τους «προοδευτικούς» συμπολίτες μας η οποίοι βλέπουν με συμπάθεια τους συνανθρώπους μας να κατακλύζουν την χώρα στην πλειονότητα τους όχι Σύριοι οι οποίοι δοκιμάζονται από τον εμπόλεμο σπαραγμό.

Αλήθεια κύριοι με τις πολλές ευαισθησίες, αν την ώρα που το αυτοκίνητο με τους λαθροεισβολείς έμπαινε στην πόλη και από απέναντι έρχονταν η γυναίκα σας ή μάνα σας ή η κόρη σας με τα ανήλικα παιδιά σας μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και που εκείνη την ώρα σχόλασαν από το φροντιστήριο και η οδηγός ή ο οδηγός θα έχανε σίγουρα τον έλεγχο αν έβλεπε μπροστά του ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τι θα γινόταν;

Αν απλά διασχίζατε τον δρόμο αμέριμνος και έπεφτε πάνω σας αυτό το αυτοκίνητο φονιάς τι θα λέγατε;

Χιλιάδες αν θα μπορούσαν να ειπωθούν και να γραφτούν ετούτη την ώρα. Πρέπει πλέον να κατανοήσουμε ότι η λαθρομετανάστευση είναι ένας ακήρυκτος πόλεμος προς την χώρα μας και σαν τέτοιος θα πρέπει να αντιμετωπισθεί.

Εκτός αν οι ευαισθησίες κάποιων «προοδευτικών» υπάρχουν μόνο για να τονισθεί η διαφορετικότητα τους και τίποτε άλλο.