Σύλληψη επί της Μπροκούμη με … παρασκήνιο

 

ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ;

 

Ομολογουμένως οι άνδρες της ΔΙΑΣ και του τμήματος ασφαλείας της Ξάνθης αντέδρασαν άμεσα.

Οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης συνέλαβαν έναν πολίτη το μεσημέρι της Δευτέρας επί της Μπροκούμη.

Ρωτήσαμε την ώρα της επιχείρησης το όργανο για να μας δώσει τις πληροφορίες αφου δηλώσαμε την ιδιότητα μας, αλλά  δεν πήραμε λέξη και είναι λογικό την ώρα της επιχείρησης να μην μιλάνε τα όργανα.

Όταν όμως απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί από τον χώρο της σύλληψης με τον συλληφθέντα μέσα στο περιπολικό  ρωτήσαμε μάθαμε και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και από επαγγελματίες που είδαν το σκηνικό και γνωρίζουν λεπτομέρειες, συνέβη το εξής.

Επαγγελματίας που σε άγνωστο χρόνο ο συληφθής του έκλεψε την επιχείρηση επί της Μπροκούμη ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο επαγγελματίας το μεσημέρι της Δευτέρας είδε από τις κάμερες που έχει στην επιχείρηση του ότι ο κλέφτης «σουλατσάριζε» στον δρόμο, κάλεσε την αστυνομία η οποία προς τιμήν της έφτασε σε ελάχιστο χρόνο και συνέλαβε τον πολίτη που σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε είναι ο δράστης.

Αν είναι σωστές οι πληροφορίες μας, θα πρέπει να εξάρουμε το έργο των αστυνομικών οι οποίοι παρά την κόπωση λόγω των πολλών υπηρεσιών που πραγματοποιούν με αιτία την έλλειψη προσωπικού και τις πολύ κακές αμοιβές τους – συνέδραμαν άμεσα και συνέλαβαν τον κακοποιό πολίτη σύμφωνα με την καταγγελία.

Σαφώς και οι δικαστές είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την τύχη του, αλλά οι αστυνομικοί έφτασαν την κατάλληλη ώρα και έκαναν την δουλειά τους. Εύγε.