Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Επαγγελματικά Ψυγεία

Επαγγελματικός εξοπλισμός μπορεί πολλές φορές να γίνει ο μεγαλύτερος μπελάς για μία καινούργια επιχείρηση. Σε ότι αφορά την εστίαση αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι που σχετίζεται πολλές φορές με την επιτυχία ή την αποτυχία.

Ανάλογα με το είδος της επιχείρησης ο επαγγελματικός εξοπλισμός μπορεί να σχετίζεται με διάφορα πράγματα. Σε ότι αφορά τα καταστήματα εστίασης ένα σημαντικό κομμάτι δεν είναι άλλο από τα επαγγελματικά ψυγεία. Τα επαγγελματικά ψυγεία είναι ίσως το κομμάτι εκείνο του εξοπλισμού που έχει και το μεγαλύτερο κόστος. Για αυτό το λόγο η επιλογή του θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή.

Τα κριτήρια για τη σωστή επιλογή στα επαγγελματικά ψυγεία

Προκειμένου να επιλέξει κανείς το κατάλληλο επαγγελματικό ψυγείο Θα πρέπει να σταθμίσει αρκετά πράγματα. Τα βασικότερα από αυτά μπορείς να τα δεις παρακάτω.

  • Το κόστος αγοράς συνδυασμό με το κόστος χρήσης και το κόστος συντήρησης.
  • Ο κύκλος ζωής του προϊόντος μαζί με την ποιότητα κατασκευής.

Μία ακόμα παγίδα την οποία θα πρέπει να αποφύγει ο ιδιοκτήτης μιας νέας επιχείρησης εστίασης είναι η παρακάτω.

Δεν είναι σπάνιο προκειμένου να μειωθεί το κόστος αγοράς αρκετοί νέοι επιχειρηματίες να επενδύουν σε προϊόντα που βρίσκουν σε τιμή ευκαιρίας. Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να είναι βασικό κριτήριο για μία πετυχημένη αγορά επαγγελματικού ψυγείου είναι η αγορά να ταιριάζει με τη συγκεκριμένη χρήση για την οποία προορίζεται.

Είδη επαγγελματικών ψυγείων

Ψυγείο πάγκος

Το ψυγείο πάγκος αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές ανάμεσα στα επαγγελματικά ψυγεία. Αυτού του είδους το ψυγείο είναι ιδανικό για οικονομία χώρου καθώς επιτρέπει να τοποθετηθούν πάνω του αλλά μηχανήματα ή τη χρήση του πάγκου με άλλο τρόπο.

Ακόμα και η τυποποιημένοι συνδυασμοί των εργοστασίων δίνουν τη δυνατότητα διαφόρων επιλογών όπως για παράδειγμα ανοιγόμενες ή συρόμενες πόρτες.

Τα ψυγεία βιτρίνες

Τα ψυγεία βιτρίνες δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό το οποίο λέει η ίδια η λέξη. Πρόκειται για επαγγελματικά ψυγεία που χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα ως βιτρίνες για συγκεκριμένα προϊόντα.  Ένα καλό παράδειγμα ενός τέτοιου ψυγείου είναι τα ψυγεία βιτρίνες για ψάρια. Ανάλογα με τα προϊόντα για τα οποία προορίζονται μπορούμε να βρούμε ψυγεία βιτρίνες σε διάφορα μεγέθη και τύπους.